Een leuke Valentijnsdag voor single ladies? Met deze 5 tips wel!

5 tips om single een leuke Valentijn door te brengen
Hartjes-chocolaatje, hartjes-servetten, hartjes-tafellakens en hartjes-versieringen voor bovenop de roze-rode hartjes-cupcakes. Het lijkt wel Kerstmis, zo grondig als de commercie het  aanpakt. Met elke teddybeer die je vanaf een Valentijnskaart lief aankijkt en door elk doosje ‘I love you’ bonbons dat jij als single niet gaat krijgen, voel je je ellendig. En misschien zelfs alleen, puur omdat het valentijn is.. Niet doen! Wij geven je 5 tips om een leuke Valentijnsdag te hebben als je per ongeluk niet vóór die tijd geschaakt bent door een leuke man/vrouw!

1.    Singles (dinner) party
Ten eerste: er zijn er meer zoals jij! Verzamel je single vrienden en/of vriendinnen en nodig hen uit voor een etentje bij jou. Of ga lekker uit eten met allemaal (pretending to be) happy singles. Het liefst wel met een groep waarmee je een gezellige, grote tafel kunt vullen. Anders ga je ten onder in het geweld van alle stelletjes die samen zitten te knuffelen aan de 2-persoons zitjes en dat is waarschijnlijk níet waar je op zit te wachten.

2.    Gebruik de tijd om je op datingsites in te schrijven!
Geen vrijgezelle vrienden beschikbaar op 14 februari en geen zin om in je eentje op pad te gaan? Gebruik je tijd nuttig en gebruik Valentijnsdag als een mooi haakje om leuke mannen of vrouwen te benaderen op een datingsite! Trakteer jezelf op een membership en stuur een valentijnsbericht aan de profielen die je wel ziet zitten. Een leuk haakje! Aangezien veel singles vermoedelijk thuis zijn, zal het gezellig druk zijn in de chatboxen. Veel kans dus om iemand te ontmoeten!

3.    Pak een bioscoopje
Zoek de meeste gruwelijke thriller uit die op dit moment in de bioscoop draait en ga daar op 14 februari naartoe. Als de film bloederig genoeg is, is de kans groot dat het er lekker rustig is en de bezoekers die er wel zijn, zullen met grote waarschijnlijkheid geen kleffe stelletjes vormen. Misschien zijn er zelfs wel meer leuke singles in de zaal..

4.    Verwen jezelf !
Maak gebruik van de gekte in de winkels en shop lekker verwenspul… voor jezelf! Ook al heb jij op dit moment nog niemand die je tijdens valentijn het hof maakt, je bent het dubbel en dwars waard om verwend te worden. Koop dat mooie special Valentine edition lingeriesetje, dat ultraschuimende badspulletje en die doos liefdesbonbons en geef het allemaal aan jezelf. Duik in bad en duik deze avond lekker onder met je beste vriendin: jijzelf!

5.    Negeer Valentijnsdag
Simpel maar doeltreffend: maak er een doodnormale dag van. Ga gewoon naar de supermarkt, kom thuis zonder verwachting van post zoals elke andere dag en ga naar de sportschool. Bij thuiskomst drink je nog een kop thee en pas bij het naar bed gaan, denk je ‘oh ja, het was Valentijnsdag’. Weltrusten!