Nog een paar weken en dan is de zomervakantie voor heel mensen alweer afgelopen. Traditioneel gaan er in september nog veel singles op vakantie, die zijn vaak niet gebonden aan de verplichte schoolvakanties. Hierbij speciaal voor alle singles, die al hebben genoten van een welverdiende vakantie, toch alvast een aantal nuttige tips om je eventuele weer-aan-het-werk stress wat te verzachten.

Een nieuwe garderobe
Je slaat twee vliegen in één klap. Je voelt je beter en je bereidt je voor op een spetterend najaar. De casual look is een belangrijke kledingtrend voor dit najaar, dus doe er je voordeel mee.

Een nieuw kapsel
Dames wat jullie kapsel betreft, is er keuze genoeg. De paardenstaart en knot zijn weer helemaal terug en ook de getoupeerde kapsels met een groot volume zijn hip. Voor de single heren is dit najaar een ‘lekker warrig’ kapsel de trend.

Blijf in vorm
Lekker bewegen is het belangrijkste. Blijf dus sporten en probeer dat droomfiguur of sixpack, waaraan je de hele lente zo hard hebt gewerkt, tenminste tot de kerst te behouden. Ga dus lekker fietsen, joggen, skaten of fitnessen.
 

Zorg goed voor jezelf
Zorg goed voor jezelf en voor je lichaam. Geef je op voor een cursus yoga of tai chi. Maak een afspraak voor een shiatsu- of ayurvedabehandeling. Als het maar natuurlijk en goed voor je is.

Gemotiveerd naar je werk Stel jezelf alvast een doel op je werk. Zo ga je straks gemotiveerder naar je baas. Je doel kan van alles zijn, een verkooprecord halen of eindelijk die promotie proberen te krijgen.

Onderhoud je sociale leven
Ga op zoek naar oude vrienden, die je uit het oog bent verloren en gebruik hiervoor bijvoorbeeld de sociale netwerken. Bel ook eens je vrienden met wie je de laatste tijd niet zoveel contact hebt gehad. Organiseer tenslotte een leuk feest of ga wat vaker stappen. Wanneer je uitgaat, ontmoet je ook weer nieuwe mensen!

Goede voornemens voor de rest van het jaar
Stel jezelf ook een paar leuke doelen in je privéleven. Schrijf je bijvoorbeeld in op een datingsite. Wat is er nu fijner om straks samen met jouw date leuke dingen te doen? Waar wacht je nog op en zet je mooiste vakantiefoto’s van deze zomer op je profiel. Wist je trouwens dat je bij Lexa.nl wel tot 20 van je leukste (vakantie) foto’s in je persoonlijke fotoalbum kunt uploaden?
Succes!