Verliefd worden3 minuten

Deze signalen laten zien dat hij/ zij gek op je is

Laura, 22/03/2019
Deze signalen laten zien dat hij/ zij gek op je is

1) Hij belt je elke 10 minuten
Waar vrouwen de neiging hebben een flink deel van hun leven aan de telefoon te slijten, zijn mannen minder fan van lange telefoongesprekken. Dus als je vriend je de hele dag door belt, ‘gewoon zo maar’ dan kun je er zeker van zijn: hij kan en wil niet zonder je.

2) Ze kijkt samen voetbal met jou

Het is geen nieuws dat de meeste vrouwen over het algemeen geen voetbalfans zijn. Als jouw vriendin er nooit een probleem van maakt om samen met jou naar een wedstrijd te kijken met een gedeelde pizza op schoot, ze hardop ‘buitenspel’ roept en samen met jou opspringt bij een goal en het bier in de rondte gooit, dan is de kans groot dat ze vooral fan is van jou!

3) Hij gaat met je winkelen
Same story, maar dan andersom: de man die instemt om ‘gezellig’ mee te gaan shoppen is verliefd. Winkel in, winkel uit, toch terug naar winkel één, wachten bij de kleedhokjes, hangers vasthouden en je tassen dragen. En dat allemaal met een glimlach: he is definitely in love!

4) Ze ziet haar vriendinnen minder
Sinds jullie samen zijn, ziet ze haar girlfriends een stuk minder vaak, omdat ze simpelweg vooral bij jou wil zijn. Haar vroegere leven bestond uit shoppen, thee drinken en met de meiden op stap, maar nu is er maar één ding dat ze wil.. met jou zijn! Meer hoef je niet te weten..

5) Hij stelt je aan zijn moeder voor
Al heeft hij mondeling nog niet gezegd hoe gek hij op je is, als hij je mee neemt naar z’n moeder, zegt dat 1000 keer meer. Zijn lieve moeder, de beste moeder van de hele wereld en de eerste en belangrijkste vrouw in z’n leven (tot jij in zijn leven stapte natuurlijk). Als dát geen teken is…

6) Ze is jaloers
Ze doet een beetje ingewikkeld als je praat over je ex of als je (volgens haar) naar een ander meisje kijkt en ze weet precies wat er op jouw Facebook wall of timeline gebeurt. Een meisje dat lichtelijk jaloers is, is met zekerheid verliefd op je..

7) Hij doet klusjes in huis
Een opruim- en schoonmaakwonder is hij nooit geweest en behalve het vuilnis buiten zetten is hij niet echt gewend om te poetsen. Maar sinds hij met jou is lijkt het wel alsof hij niets liever doet dan jou daarbij helpen. Geen twijfel mogelijk: hij is verliefd.

8) Ze praat over jou tegen iedereen
‘Zo, dus jij bent John…’ Dit zinnetje hoor je steeds vaker, waar je ook wordt voorgesteld. Bij haar vrienden en vriendinnen, familie, maar ook bij het koffietentje waar zij dagelijks haar koffie verkeerd haalt. Met andere woorden; ze praat met iedereen over jou, de jongen waar ze totaal verliefd op is.

9) Hij overspoelt je met kadootjes
Attent zijn is niet het sterkste punt van de meeste mannen: als een man je verjaardag, jullie jubileumdatum of Valentijn niet vergeet is het al heel wat. Maar als jouw vent jou verwent met kadootjes, te pas en te onpas, met en zonder reden, en opeens bijvoorbeeld met een kadootje op de proppen komt waar je het ooit eens over hebt gehad, dan kun je maar 1 ding concluderen..

10) Ze kijkt samen met jou naar Top Gear en Studio Sport  
Een vrouw die naar dit soort tv-programma’s kijkt, is als een man die met zijn vriendin naar Sex & The City kijkt. Dat kan alleen maar échte liefde zijn!

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven