Tips2 minuten

Singles zijn blij!

Singles zijn blij!

All the happy singles!
Hoera! Van de ruim 3.000 ondervraagde Nederlandse singles (25 – 49 jaar) vindt 70% zichzelf een happy single. Wel is het overgrote deel daarvan het met elkaar eens dat ze nóg gelukkiger zouden zijn, als ze hun toch al zo leuke leven zouden kunnen delen met iemand die nog een schepje slagroom op hun zelfgebakken taart kan gooien. Taart eten in je eentje is natuurlijk een stuk minder gezellig dan samen een vorkje prikken.

Ik wil ook!
Helaas is eenzaamheid voor een kwart van de ondervraagden toch de belangrijkste reden om hard op zoek te gaan naar hun maatje, hun wederhelft, hun prins of prinses. Bij het zien van andere stelletjes die hand in hand en overduidelijk verliefd door de straten huppelen, zich totaal niet bewust van de herfstwind, voelen zij toch een klein steekje van binnen: “waarom zij wel en ik niet?!”.

Datingsites in plaats van kroegentocht
Gelukkig vinden steeds meer mensen hun weg op het Internet in het algemeen en op datingsites in het bijzonder. Want waar vind je mensen die, net als jij, ook op zoek zijn naar iemand om lol mee te trappen, een passie of misschien wel een leven mee te delen nou gemakkelijker dan via een datingsite? Iedereen bij elkaar, alle soorten en maten en op te speuren op basis van gedeelde interesses en voorkeuren. Een stuk sneller, makkelijker en efficiënter. Er komt geen kroegentocht meer aan te pas en dat is voor mensen die niet graag uitgaan een opluchting.

Klaar voor de grote dag
De happy singles zijn dan wel happy, maar als ze zouden weten dat ze ‘hem’ of ‘haar’ morgen zouden ontmoeten, dan zouden ze hun laatste dag toch besteden aan het klaarmaken voor de ander door naar de kapper te gaan en de pedicure te bezoeken, in plaats van nog even helemaal los te gaan op Ibiza. Eerder nog zouden ze een dagje bankhangen in pyjamabroek met een stapel films erbij en zakken ongezond snackmateriaal.

Vind jouw maatje
Mocht dit nou jouw favoriete tijdsbesteding zijn en wil je dat niet opgeven als je een relatie zou krijgen: grote kans dat je iemand met dezelfde hobby kunt vinden via online datingsites! Zoveel mensen, zoveel wensen! 

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven