Sleur4 minuten

Oppeppers en onderhoud voor je liefdesleven!

Oppeppers en onderhoud voor je liefdesleven!

Het libido blijven kietelen en ervoor zorgen dat dit ook ná de spannende eerste maanden blijft leven. Het is een veelgehoord vraagstuk bij mensen die iets langer samen zijn. Routine is een rotwoord, maar het komt nou eenmaal wel vaak om de hoek kijken. Wij geven je 6 tips om de energie terug te brengen en je relatie spicy te houden. Er zijn geen problemen, alleen maar uitdagingen en mogelijkheden!

1.    Eet je sexy!
Je kunt je libido letterlijk voeden met producten uit de natuur. De granaatappel bijvoorbeeld. Deze vrucht bevat alkaloïde en isopelleterine, twee stoffen die een opwindende werking hebben. Of knaag eens samen aan een stengel selderie. Ook deze natuurlijke upper is rijk aan alkaloïden zoals apegenine. Dit heeft een ontspannende werking op verschillende onderdelen van je seksuele gestel. Denk ook aan haver, dat stimuleert onder andere de aanmaak van testosteron en we weten allemaal waar dát goed voor is. Doe wat pepers en gember door het eten en het ‘spicet’ je love life letterlijk op.

2.    Daten met je lief
Geen zin om te koken? Trek je lief uit de keuken en ga lekker buitenshuis eten. Al gegeten (uiteraard iets opwekkends)? Ga naar het theater, ga clubben of doe een drankje in een leuke kroeg, net als ‘vroeger’ en versier elkaar opnieuw. Doe vooral iets anders dan anders. Het is supermakkelijk te regelen en werkt altijd én snel. Dress up, alsof je elkaar nog niet al jaren geleden hebt verleid en je hebt helemaal gegarandeerd succes. En bij thuiskomst heb je je gedachten verzet en ben je in een veel beter humeur. En ook dat is stimulerend voor van alles en nog wat!

3.  Masseren naar grote hoogte
Je hoeft geen massage-pro te zijn om je partner te masseren. Met een paar extra’s is het allemaal ‘net echt’. Koop een speciale massageolie (ze zijn er zelfs met lustopwekkende ingrediënten…) en leg een grote handdoek op het bed. Zorg dat de kamer warm genoeg is om er naakt te liggen. Maak olie warm tussen je handen en laat je handen over zijn of haar lichaam glijden. Begin met de rug en achterkant en verplaats langzaam naar de voorkant. Luister vooral naar de signalen van de ander, voeg een beetje van jezelf toe en het komt he-le-maal goed!

4.  Blindelings
Nog een spannende tip: blinddoeken. Uiteraard mag de ander zijn of haar handen niet gebruiken… Mocht je vertrouwd genoeg zijn met elkaar, dan kun je natuurlijk een stapje verder gaan en die handen met zacht materiaal aan elkaar of aan het bed vastmaken om de ander vervolgens met kleine, zachte prikkels de zevende hemel in te prikkelen! Zonder zicht is elke aanraking twee keer zo heftig!

5.  Sexy lingerie
Imagine: de bovenkleding van je lief ken je inmiddels wel, maar als je die laagjes er af pelt is het een erg leuke verrassing om daaronder nieuwe, spannende details te vinden. Als je het durft en er van houdt kunnen jarretels, kousen en andere spannende details een hoop los maken. Maar een mooi setje kan al genoeg zijn. Er is een enorm aanbod, dus voor iedereen is er iets passends te vinden. Mannen hebben minder variatie om uit te kiezen, maar een goed aansluitende short kan bij een vrouw prima tot de verbeelding spreken..

6.  Geef je liefde kleur
Knutselen is sexy! Loop op een mooie zaterdag eens een speciaalzaak in en koop een paar potten body paint. Geen Van Gogh skills? Maakt niet uit, het gaat om het spel en de spanning. Bekijk het lichaam van de ander met heel andere ogen en ontdek het opnieuw. Maak mooie foto’s voor als je later terug wilt kijken naar die mooie avond. Achteraf móet er natuurlijk gedoucht worden om met z’n tweetjes jullie artistieke uitingen weer af te spoelen. En ook nu weet je weer waar dit toe kan leiden. Colour your love life!
Nogmaals: routine is een monster en kan je liefdesleven dwarsbomen. Houd het dus ver bij jullie vandaan en neem de teugels zelf in handen. Originele, gekke en spannende dingen houden je dicht bij elkaar. Maak tijd om elkaar opnieuw en op andere manieren te ontdekken.   

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven