Hij is gek op je en jullie relatie wordt steeds serieuzer. Op een gegeven moment vindt hij het de hoogste tijd om jou aan zijn vrienden voor te stellen. Maar hoe kun je ervoor zorgen dat ze je graag mogen? Er wordt vaak beweerd dat als je niet goedgekeurd wordt door zijn vrienden, het dan moeilijker wordt om een relatie goed te houden. Hij kan wel zeggen dat jij het allerbelangrijkste voor hem bent, maar zijn vrienden kunnen een negatieve invloed hebben op jullie relatie. Dit kan na verloop van tijd zelfs leiden tot onenigheid. Dus op wat voor manieren kun jij zijn vrienden voor je winnen?

Houd hem niet gevangen
Er is niets wat een groep vrienden meer tegenstaat dan de introductie van een nieuwe vriendin, direct gevolgd door de net zo plotselinge verdwijning van hun vriend in kwestie. De kans bestaat dat zijn vriendengroep vindt dat jij de groep deels ontwricht, nadat het jaren heeft geduurd om zo’n hechte groep op te bouwen. Laat hem dus vooral geregeld met zijn vrienden afspreken.

De ‘aanhang’
Zorg dat je het ook goed kunt vinden met de vriendinnen van zijn vrienden. Het is vaak zo wanneer zij jou mogen, dan mogen zijn vrienden je ook. Maar als ze je niet mogen,  dan wordt het lastig. Weet dan dat het wel belangrijk is hoe ze jou zien, maar dat het allerbelangrijkste is hoe je partner hier instaat. Als hij of zij zielsgelukkig met je is en dat uitstraalt en verkondigt, dan zit je sowieso gebakken. Blijf gewoon jezelf.  

Wees niet te plakkerig
Word je door zijn vrienden uitgenodigd, ga dan ook. Heb je echter het gevoel dat je vriend beter alleen naar zijn vrienden kan gaan, laat hem dan vooral alleen gaan. Zelfs als je de hele tijd bij hem wil zijn, moet je slim zijn. Onderwerp hem niet aan een kruisverhoor als hij weer thuiskomt. Als je aandringt om toch mee te gaan loop je het risico dat jullie allemaal een slechte avond hebben. Probeer wat geduld te hebben. Heb er vertrouwen in dat je stap voor stap heus wel wordt geaccepteerd door zijn vriendenkring.

Blijf jezelf
Probeer je vooral niet anders voor te doen dan je bent. Je hoeft niet degene te zijn wie jij denkt dat zij willen dat je bent. Doe je dat wel, dan loop je geheid tegen een hoop teleurstellingen aan. De kans bestaat dat zijn vrienden merken dat je een rol speelt en ze zullen je misschien daardoor juist hypocriet vinden. Bovendien loop je ook de kans dat je eigen vriend zich zal afvragen waar die originele en spontane vrouw is gebleven op wie hij op slag verliefd werd. Denk eraan dat hij van je houdt zoals je bent.
Succes!