Je zinnen niet afmaken kan ongelofelijk frustrerend zijn. Mensen om je heen begrijpen niet wat je nou precies wil zeggen en jij kan geïrriteerd raken omdat zij niet begrijpen wat je bedoelt. Toch kan deze kleine imperfectie ervoor zorgen dat jij zonder moeite de harten van anderen steelt. Jouw onduidelijke boodschap leidt tot verlangen bij de ander!

het zorgt voor een klik

Als jij je zinnen nooit afmaken, nodig jij jouw date als het ware uit om dat voor jou te doen. Door een zin te ‘delen’, ontstaat er een klik. Jij hebt je nieuwe lover nodig om jouw verhaal af te maken. Vind je dit stiekem eigenlijk wel leuk? Probeer er op te letten dat je niet doorslaat in het vergeten van je tekst. Het spel ‘Ik begin de zin en jij maakt deze af’ wordt al snel vermoeiend.. Je imperfecties zijn leuk en schattig, maar er de nadruk op leggen is wel een beetje een no-go.

het bewijst van intellect

Uit onderzoek blijkt dat het niet afmaken van zinnen gekoppeld kan worden aan hoge intelligentie. Mensen die hier ‘last’ van hebben denken vaak veel en snel. Zij zijn in gedachten al een stuk verder in hun verhaal, waardoor zij helemaal vergeten hun zin af te maken. Deze arty-farty superslimme kant van het verhaal maakt deze imperfectie éxtra begerenswaardig! Daarnaast hoor jij thuis in het rijtje van Kafka, Dickens en Jane Austen. Zij hebben hun werk ook nooit afgemaakt.. Stof tot nadenken, vind je niet?

het houdt je mysterieus

Een ding is zeker, het niet afmaken van je zinnen beschermt je tegen het maken van blunders! Als we uitgaan van freudiaanse logica kan men zelf van ‘een veilig geweten’ spreken. Deze imperfectie weerhoudt je van een cruciale misstap of een verkeerd uitgesproken woord, terwijl je net zo intelligent over wilde komen met jouw uitgebreide vocabulaire. Onafgemaakte, korte zinnen maken jou mysterieus.. En wat is de sleutel tot verleiding? Juist, mysterie.