Uitgaan2 minuten

Blijf je thuis of ga je uit?

Blijf je thuis of ga je uit?

Voor beide opties valt wat te zeggen. Gezellig de stad in van de ene naar de andere kroeg, of heerlijk thuis op de bank onder een dekentje met een leuke serie. Ben je met vrienden dan maakt het niet zo veel uit, maar met een date wordt het lastiger. Wanneer je een date bij je thuis uitnodigt, geef je namelijk toch een ander signaal dan wanneer je de eerste keer op een openbare plek afspreekt.

Erop uit
Is het je eerste date en ken je elkaar nog niet zo goed? Dan is het wellicht makkelijker en veiliger om ergens in de stad af te spreken. Wanneer je iemand direct bij jou thuis uitnodigt en het blijkt helemaal niet te klikken dan kun je niet heel gemakkelijk opstappen, en vaak is het ook lastig om op een vriendelijke doch dringende manier te vragen of je date misschien wil weggaan. Is het je eerste date met iemand, kies dan voor een leuke kroeg of een gezellig restaurant.

Op de bank
Heb je elkaar al een paar keer gezien en heb je een beetje kriebels? Dan kun je prima overgaan naar een avondje thuis. Lekker eten, een goeie film en natuurlijk de nodige alcoholische drankjes. Want al heb je het gevoel dat je goed vlees in de kuip hebt, het blijft altijd spannend wanneer je iemand thuis uitnodigt. Een goed glas wijn kan dat kleine laagje ijs heel makkelijk breken. Je kunt hem verrassen door uitgebreid te koken maar misschien is het wel leuker om samen iets te maken. Kun je direct kijken of jij en jouw date een beetje samen overweg kunnen achter het fornuis. En wie weet heeft je date na het eten ook wel iets leuks voor jou..

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven