Relatie3 minuten

Samen van de lente genieten

Samen van de lente genieten

Eindelijk lente! Heerlijke temperaturen, het zonnetje en overvolle terrasjes. Elk seizoen biedt unieke kansen voor romantiek. Maar de lente is volgens ons het beste seizoen voor de romantiek. De lente is, blijkt uit onderzoek van Lexa.nl, toch het leukste seizoen voor singles, want het is het jaargetijde bij uitstek om verliefd te worden. Dus ga naar buiten, geniet van het mooie weer en ga op zoek naar een leuke date. Lees hier onze tips om samen optimaal van de lente te genieten.

In de buitenlucht
Als we het hebben over de frisse lucht en de zon, dan denken we natuurlijk al snel aan een romantische wandeling. Bij mooi weer is er niets zo aangenaam als een lekkere wandeling in de natuur of in je favoriete stad. Lekker hand in hand slenteren en samen een terrasje pakken.

Als een wandeling je snel gaat vervelen, lees dan hier nog meer tips: 
-Kies voor een sportieve variant: de trektocht. Op één van de talrijke uitgestippelde routes in Nederland. Verras je date bijvoorbeeld met een romantische paardrijdtocht. Een activiteit die jullie vast erg gaan waarderen. Tip: Neem eerst samen even een proefles om een beetje te kunnen oefenen.
– Pak de fiets. Heel Nederland fietst en het is één van de populairste vrijetijdsbestedingen. Bovendien is het goed voor je conditie en  je geniet lekker van de buitenlucht en het landschap.
– Probeer eens alleen of juist met z’n tweeën te gaan skeeleren. Skeeleren en skaten zijn hip. Het sportieve element is prima te combineren met het genieten van het Hollandse landschap en de natuur. Er zijn genoeg skeelerroutes in Nederland die heel leuk en avontuurlijk zijn. Wat dacht je van de omgeving van Maastricht. Dit is ook prima te combineren met een citytrip.
Geniet op het water
Je kunt ook kiezen voor een tochtje op het water. Huur een bootje, een kano voor twee personen of een waterfiets. Er is keuze genoeg. Waterfietsen door de Amsterdamse grachten of een avontuurlijk zeiltrip over het IJsselmeer. Alles is mogelijk.  
Ben je een echte sportieveling, ga dan roeien. Stroop als man je mouwen op en laat je zien wat je kan. Geniet alleen of samen van de stilte en vergeet voor even de lawaaierige wereld !

Pluk er de vruchten van
Vele kwekerijen bieden natuurliefhebbers de mogelijkheid om zelf hun groenten en fruit te plukken. Vanaf mei beginnen de eerste aardbeien rijp te worden, vlak daarna volgen de kersen. Wandel door de boomgaarden met een mandje aan en ga op zoek naar heerlijk fruit dat je vervolgens thuis samen op kunt eten.
 

Genieten van de lente
Kortom: Laat de boel de boel en trek er op uit; wandel hand in hand door de bossen, over het strand en kijk samen naar de zonondergang. Geniet van elkaar.
Succes!

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven