Relatie2 minuten

Regenachtige dag? 5 activiteiten binnenshuis om er een heerlijke dag van te maken

Ilkka, 28/08/2019
Regenachtige dag? 5 activiteiten binnenshuis om er een heerlijke dag van te maken

Bah, het regent pijpenstelen! En dat terwijl je uitgerekend deze dag er een dagje op uit wilde gaan… Treur niet langer, want een dagje binnen hoeft helemaal niet saai te zijn! Heb je geen inspiratie? Dan hebben wij hebben 5 activiteiten die je kunt doen om er alsnog een lekkere dag van te maken!

1. Spelletjesmiddag

Zou jij met jouw date gaan wandelen, dan is het misschien beter om maar even voor je uit te schuiven. Gooi het daarom over een hele andere boeg en nodig jou nieuwe vlam gewoon lekker bij jou thuis uit! Want wat is er knusser dan een spelletjesmiddag? Kan je direct zien of jouw liefde tegen zijn of haar verlies kan..

2. Een hobby oppakken

Misschien heb je altijd al willen breien, maar kwam het er eerder nooit van. Laat dan vandaag de juiste dag zijn en pak die spelden die al 2 jaar achter in een doos liggen! Je hebt vandaag toch alle tijd. Muziekje aan en gaan, wie weet heb je een waanzinnig talent en loop jij morgen met jouw eigen design om je nek.

3. Binge-watching

Normaal voel je je zo nutteloos en schuldig, maar vandaag hoeft dat niet. Want ja, het regent toch. Het enige wat jij gaat doen is je verplaatsen van jouw bed naar de bank, een pizza bestellen en op play drukken. Een heel seizoen van die nieuwe serie op Netflix in een dag er door heen knallen, een guilty pleasure waar stiekem iedereen dol op is.

4. Bakken

Een taart maken of koekjes bakken is ook zo’n dingetje waar je eigenlijk echt even de tijd voor neemt. Een kleine sprint naar de plaatselijke supermarkt om alle ingrediënten te scoren en laat het bakken kan beginnen! In de oven, wachten tot het huis zich langzaam vult met de geur van versgebakken zoeternij en smullen maar.

5. Een goed boek lezen

Lekker languit op de bank onder een deken, luisteren hoe de regen zachtjes tegen de ramen tikt en de hele middag de tijd nemen voor dat boek wat al zo lang op jou lag te wachten. Je zult je ‘s avonds helemaal herboren voelen na al die rust aan je hoofd! Zeg nou eerlijk, Die regen is toch zo erg nog niet..

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven