Seksleven3 minuten

10 goede redenen om te zwichten voor een vluggertje

10 goede redenen om te zwichten voor een vluggertje

Zijn vluggertjes een dooddoener voor een romantisch seksleven? Zorgen ze ervoor dat jij en jouw lover lui worden? Of is een quicky gewoon dé manier om elkaar ongegeneerd aan de haren te trekken? Als deze behoeftes er zijn, waarom zou je ze dan inhouden? Een goed vluggertje kan wonderen doen, dus geef jouw seksleven die extra boost: unleash the beast!

1. Werkt tegen stress

Een kortstondig en vurig vrijpartijtje kan ervoor zorgen dat jouw stresslevel aanzienlijk lager wordt. Na het vrijen voel je je namelijk rustiger en gelukkiger dan daarvoor. Je bent ontspannen en kunt er weer even tegenaan. Druk op werk? Ik zeg: vrijen geblazen.

2. Passie

Een langdurige vrijsessie zit natuurlijk ook boordevol passie, maar een kort en heftig vluggertje zorgt ervoor dat deze passie in één keer tot uiting komt. Je zult merken dat de vonken er vanaf zullen spatten!

giphy (36)

3. Opkikkertje

Hoofdpijn, moe of gewoon geen zin? Dan is een quicky precies wat jij nodig hebt! De stoffen die vrijkomen bij het vrijen zorgen ervoor dat je een betere weerstand krijgt. Ook krijg je meer energie en voel je je meer relaxed. Jouw hoofdpijn zal als sneeuw voor de zon verdwijnen!

4. Geen tijd?

Stel je voor, het vleesje ligt net in de pan, het piepje van de wasmachine klinkt in de verte en jouw lover staat in de startblokken voor een hartstochtelijk vluggertje. Geen probleem, een vluggertje zorgt ervoor dat je meer tijd over hebt voor andere dingen! Zet het vuur maar wat lager (maar niet tussen de lakens).

giphy (39)

5. Meer seks = vaker zin.

Hoe vaker jij seks hebt, hoe meer zin je krijgt. Een goede reden om dus vaker te kiezen voor een vluggertje! Dit geldt vooral voor koppels die al een tijdje een relatie hebben en dus minder vaak soortgelijke avontuurtjes aangaan. Behoor jij niet tot deze categorie? Dan weet je precies wat je moet doen om dit te voorkomen!

6. De spanning stijgt

Doe het bijvoorbeeld op de bank, op de keukentafel, op de wasmachine, in de douche, op de wc, in een weiland, op kantoor, in een achtbaan, in de auto, in een vliegtuig, of gewoon ‘all of the above’! Een vluggertje op een spannende plek is dé manier om jouw seksleven nog opwindender te maken.

giphy (37)

7. Meer verbonden

Seks in het algemeen zorgt er natuurlijk al voor dat jij en jouw lover dichter bij elkaar komen. Zowel fysiek als mentaal. Een quickie stimuleert dit alleen maar meer. De kortstondige passie die jullie samen creëren maakt het allemaal nét iets
pittiger. En deze ervaring delen jullie samen..

8. No fuzz

Je hoeft je broek niet binnenstebuiten te trekken, je bh-sluiting niet krom te buigen, je sokken niet uren terug te zoeken en je haar niet herhaaldelijk door te kammen. Broek naar beneden of rokje omhoog, zo simpel is het.

giphy (40)

9. Sleur verbrekend

Zitten jij en jouw lover in een sleur? Dan is dat zeker een goede reden om te zwichten voor een quicky. Probeer wat anti-sleur standjes tijdens jullie vluchtige vrijpartij. Jullie zullen gegarandeerd de welbekende routine verbreken en uit deze sleur getrokken worden.

10. Make-up seks

Ruzie is op zichzelf al een gepassioneerde daad. Het is ook niet gek dat je na een ruzie boven op elkaar wil klimmen en elkaar (letterlijk) aan de haren willen trekken. Je wordt er opgewonden van en je krijgt het zekere gevoel dat alles weer in orde is. Win-win!

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven