Dating in Rotterdam

Waar Rotterdam een aantal jaar geleden nog als een grote bouwput werd gezien, beschouwt de wereld Rotterdam tegenwoordig als een van de nieuwe hipste steden van Europa. In 2014 noemden grote namen zoals The New York Times en Rough Guide de grote havenstad zelfs een van de meest interessante steden ter wereld. Rotterdam heeft de allure van een wereldstad met ongekende contrasten. Ben jij allang niet meer in Rotterdam geweest, bereid je dan voor op een hele vernieuwde stad.

Al met al is het dus zeker de moeite waard om Rotterdam binnenkort een bezoekje te brengen. En wat is een betere manier om de stad te ontdekken dan via een leuke date? Zo leer je niet alleen het ‘nieuwe Rotterdam’ kennen, maar ook een nieuw iemand. Oftewel, twee vliegen in een klap.

Een manier om iemand te vinden die met jou een gezellige date wil is via een van de vele datingsites die Nederland jou te bieden heeft. Kies bijvoorbeeld voor een datingsite met een groot aanbod, zodat jij keuze genoeg hebt! Een van de Nederlandse datingsites met een hoog bezoekersaantal is Lexa. Sinds 2012 is Lexa de nummer 1 datingsite van Nederland.

Maak een profiel aan op de datingsite en kies een leuke foto. Zorg dat je er goed op staat, dit is immers een van de eerste dingen waar jouw potentiële date naar kijkt als ze jouw dating profiel bezoekt. Wil jij de stad door de ogen van een Rotterdammer bekijken, geef dan op Lexa aan dat jij op zoek bent naar iemand uit Rotterdam. Zo kan hij of zij jou kennis laten maken met alles wat de stad te bieden heeft. Wil jij indruk maken via de chat? Stel dan bijvoorbeeld zelf een leuke date voor. Om dit voor jou iets makkelijker te maken, hebben wij een lijstje samengesteld van leuke dating hotspots in Rotterdam.

Hotspots voor dating in Rotterdam

Hotel New York

Een gouwe ouwe op het lijstje van dating hotspots in Rotterdam. Hotel New York is gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van de Holland-Amerika Lijn. Tegenwoordig is deze mooie plek een gerenommeerd hotel. Aan de oevers van de Maas heb jij een prachtig uitzicht over het water en de moderne Erasmusbrug. Een perfecte plek om met iemand te daten die jij hebt leren kennen via een datingsite. Neem plaats in de eetzaal en laat de nostalgie op je afkomen. En als je date écht heel erg leuk is, hebben ze ook slaapkamers..

Markthal

Heb jij een date gescoord via een van de Nederlandse datingsites? Neem hem of haar dan mee naar de Markthal, de eerste overdekte markthal van Nederland. Pas een jaar open en een perfecte plek voor een leuke, originele date! De Markthal ligt tussen de straten Binnenrotte, Hoogstraat en Blaak. Het is een groot en modern gebouw, dus het past helemaal in de stijl van Rotterdam. De hal biedt onderdak aan ongekend veel verschillende keukens, dus ga samen met jouw date proeven van al dat lekkers!

HMB restaurant

Het HMB restaurant is gevestigd in het grootste gebouw van Nederland, de Rotterdam, ook wel de verticale stad genoemd. Maak jouw date via chatten op de datingsite enthousiast met het voorstel om hier te gaan eten. Iedereen wil de Rotterdam wel een keer van binnen zien! HMB is ongekend populair voor lunch en diner, dus zorg er wel voor dat jij voor jou en je date een plekje gereserveerd hebt.

Events om singles te ontmoeten in Rotterdam

Wil jij graag singles ontmoeten of een leuk event bezoeken met iemand die je kent via een datingsite? Neem dan eens een kijkje bij deze events!

Oud en Nieuw op de Erasmusbrug

De Erasmusbrug is een speciale plek tijdens Oud en Nieuw. De vuurwerkshow die hier om middernacht los barst is schitterend. Ben jij op zoek naar een romantische plek voor een date met jouw nieuwe lover? Ga dan met Oud en Nieuw richting de Erasmusbrug in Rotterdam om samen Het Nationale Vuurwerk te bekijken.

International Film Festival Rotterdam

Het IFFR is een leuke plek voor een date of om singles te ontmoeten. Het filmfestival biedt jou een ouderwetse filmavond in een nieuw jasje. Er worden in deze 12 dagen ongelofelijk veel films uitgezonden op een mooie locatie in Rotterdam. Het aanbod is erg gevarieerd, dus er is voor ieder wat wils.

Veel date plezier!