Bekijk nu profielen
Ontmoet je partner op Lexa
Vind

Dating
in Eindhoven

Eindhoven

Eindhoven ‘de Gekste’, daar moet je een keer geweest zijn! De stad staat voornamelijk in het teken van design en technologie en het geeft je een vernieuwde indruk. Het ene na het andere moderne gebouw schiet uit de grond en de stad lijkt iedereen dag maar mooier en mooier te worden. Ben jij niet zo’n groot fan van moderne architectuur? Wees niet getreurd, de gebouwen hebben de natuur en de historie van de zogenaamde Lichtstad niet weggevaagd.

Daar hebben wij nog meer goed nieuws voor de singles onder ons, Eindhoven zit namelijk vol met andere leuke singles! Een makkelijke manier om met een leuke man of vrouw in contact te komen is een online datingsite. Op deze manier kan je in alle rust profielen bekijken, chatten en kijken via bij jou past. Misschien loopt het wel uit op een date! Wij hebben in ieder geval alvast een aantal datinghotspots voor jou op een rijtje gezet. Wil jij echt indruk maken op jouw nieuwe crush die jij hebt ontmoet op een datingsite, hebben wij als extraatje nog een paar originele ideeën voor een date toegevoegd. Veel plezier in Eindhoven!

Hotspots voor een date in Eindhoven

Kazerne
De Kazerne is – de naam zegt het al – een oude brandweerkazerne aan de Paradijslaan in Eindhoven. Je eet en drinkt midden in de expositie die op dat moment gaande is. Met andere woorden, dé perfecte plek om jouw date mee naar toe te nemen. Het is de lievelingsplek van alle hippe Eindhovenaars en men reist stad en land af om hier een kijkje te nemen. Dat is hun goed recht, want WAUW, wat is de Kazerne gaaf!

Kreeftenbar
De Kreeftenbar is gevestigd in een van de bekendste winkelstraten van Eindhoven, de Kleine Berg. Een leuk restaurant om na een dagje slenteren te genieten van een heerlijk gerecht. Heeft jou date tijdens het chatten aangegeven dat hij of zij gek is op kreeft, dan zit je hier (logischerwijs) helemaal goed. Naast Kreeft kun je ook genieten van andere heerlijke Aziatische gerechten. Dat wordt smullen!

Tapasbar Que Pasa
Heb jij heimwee naar die zwoele zomeravond in Barcelona, neem jouw date dan mee naar Tapasbar Que Pasa. Gamba’s, calamares, Estrella, sangria, het geluk kan niet op. De mediterrane sfeer van het restaurant maakt het totaalplaatje helemaal af. Que Pasa geeft je het gevoel dat je op vakantie bent in eigen land. Wil je even binnenkijken? Klik dan hier.

Kafee Kix
Niet zo hip als de voorgaande hotspots, maar zeker net zo leuk en berucht: Kafee Kix. Een plek waar je zeker geweest moet zijn als je op date gaat in Eindhoven. Dit café was het eerste café als met ‘het radje’. Je draait aan een rad waarbij de wijzer op uiteenlopende bestellingen kan blijven hangen. Zo kan het zijn dat jij bijvoorbeeld 10 bier moet halen, maar het kan ook zijn dat jij 10 bier krijgt. Het is zeker, daten in Kafee Kix staat garant voor een legendarische avond.

Een originele date in Eindhoven na chatten op een datingsite

Daten met Koningsdag
Waarom niet je date plannen op de leukste dag van het jaar? Koningsdag in Eindhoven is altijd een groot feest. Iedereen is gehuld in Oranje, op elk plein staan grote DJ’s te draaien en overal staan kraampjes met lekker eten. Zo kom jij er direct achter of jouw date een feestbeest is.

GLOW festival
Ieder jaar in November is Eindhoven het decor voor het GLOW festival, een lichtkunstfestival waar kunstenaars en designers hun licht kunnen laten schijnen. Dit zorgt voor pracht en praal door de hele stad. Samen met jouw nieuwe crush naar GLOW is originele date waar romantiek centraal zal staan!

Groots met een Zachte G
Guus Meeuwis zorgt iedere zomer weer voor een spectaculair feest in het PSV-stadion. Samen lekker meeblèren met de nummers van onze Guus, dat is pas een date. Wil je jouw nieuwe crush meenemen naar het concert, ben er dan snel bij. De kaarten gaan ieder jaar als een tierelier!

Een datingsite waar je kunt chatten met singles uit Eindhoven

Lexa is al jarenlang de nummer 1 datingsite van Nederland. Hier kun je je gemakkelijk inschrijven en aangeven dat jij op zoek bent naar singles in Eindhoven. De datingsite geeft jou de mogelijkheid om andere profielen te bekijken en middels chatten elkaar wat beter te leren kennen. Lexa is mateloos populair, dus een grote kans dat jij binnen een mum van tijd een date hebt gescoord!