Zoenen3 minuten

Hoe moet je een man goed zoenen?

Laura, 22/03/2019
Hoe moet je een man goed zoenen?

Jij hebt een ontzettend leuke man ontmoet en jullie eerste date loopt ten einde. De vonken springen er vanaf en jij zit al uren te smachten naar die eerste kus. Je kijkt je crush diep in de ogen en af en toe laat jij je blik op zijn sensuele lippen rusten. ‘Kus me dan!’ schreeuwt jouw lichaamstaal. Maar pikt hij jouw signalen wel op, of moet jij het voortouw nemen en hem gewoon zelf zoenen? Ladies, opgelet! Zo geef je jouw hunk een onvergetelijke kus:

De eerste stap zetten

Jij hebt besloten om er voor te gaan. Zijn body language spreekt namelijk boekdelen. Hij raakt je steeds per ongeluk aan en zijn hand ligt nu al een tijdje op jouw knie. Eerder op de wc heb je al de frisse-adem-check gedaan en je lippen zijn voorzien van een nieuw laagje lipgloss. Het is daar, het moment suprème: jij leunt voorover en kust hem zacht op zijn lippen. Blijf rustig en wordt niet te enthousiast. Hij vindt het leuk dat jij het initiatief neemt en staat waarschijnlijk zelf te springen om het roer over te nemen. Laat je dus leiden door jouw crush en wacht pas met die wilde tongzoen totdat je doorhebt dat hij daar ook zin in heeft!

In vuur en vlam

Yes, je had de situatie niet verkeerd ingeschat! Aan zijn gepassioneerde kussen te merken, wil hij niets liever dan met jou zoenen. Die first kiss was dan ook het begin van een heftige zoensessie. Natuurlijk weet jij als geen ander dat je voor de perfecte kus sensueel je tong kan gebruiken, niet te wild moet worden (wasmachine!) en dat je op moet passen dat een kus niet te nat wordt. Maar welke variaties zijn er eigenlijk op de tongzoen en waar wordt een man nog meer wild van? Mannen houden ervan om geplaagd te worden. Laat zijn mond dus even voor wat het is, en kus hem eens op zijn oorlel of in zijn nek. Of tease je crush eens met een kusje op zijn mondhoek: succes verzekerd!

Pas op: Dit sensuele zoenen kan natuurlijk leiden tot meer. Waarschijnlijk worden jij en jouw crush ontzettend opgewonden van elkaar. Vond de eerste kus plaats in een café en zitten jullie daar nog steeds te tongen? Misschien is het dan tijd om wat privacy op te zoeken. Beschik jij over genoeg zelfbeheersing? Neem dan afscheid van je crush, hierdoor zal hij alleen maar smachten naar meer. Maar jullie kunnen er natuurlijk ook voor kiezen om samen een plekje op te zoeken om deze spannende zoensessie voor te zetten… 😉

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven