Marco & Seraja

Wanneer heb je hem/haar ontmoet?
22 november 2006
Wat trok je het meeste aan bij zijn/haar Lexa profiel?
Alles klopte wat ik zoek in een man, en we blijken de match te zijn. En ook met mijn zoon van nu 17 jaar klikt het onwijs goed.
Wat zijn je aankomende plannen (vakantie, samenwonen, verloven…)?
We zijn samen gaan wonen in 2009, in 2015 zijn we getrouwd. We genieten van onze vakanties samen, en we hebben nog zoveel wat we samen willen doen.
Wat zijn de kleine (of grote) compromissen die hebt moeten maken voor je relatie?
Ik kan totaal mezelf zijn bij hem en hij bij mij, we vullen elkaar goed aan en zijn maatjes voor het leven. Een relatie moet ook een aanvulling zijn en geen invulling.
Wat zijn de kleine dagelijkse dingen die je voor hem/haar doet?
We doen alles samen, maar de rollen in huis zijn verdeeld. Ik kook doe het huishouden, maar in de weekenden gaan we graag op pad, lekker uit eten genieten van elkaar. Hij maakt elke dag met liefde mijn lunchpakket, zoals we dat zeggen een LUPA šŸ˜‰
Wat is het meest gekke wat je voor hem/haar hebt gedaan?
Ik ben gek op verrassingen organiseren, het laatste is een verrassingsfeest voor zijn 50ste verjaardag. Het thema was Rockabilly en hij moest natuurlijk ook verkleed, met een Elvis pruik en bril.
Wat is het leukste moment dat je samen met hem/haar hebt gehad?
We hebben elke dag wel leuke momenten, maar in onze eerste maanden van elkaar leren kennen heb ik verschrikkelijk leuke momenten gehad, vanwege zijn droge humor en zijn snelheid met het maken van grapjes.