Tips voor daten en meer zelfvertrouwen

»

  • 00:00 Inleiding over LiveCoaching
  • 00:44 Tips voor daten en meer zelfvertrouwen
De video beoordelen

Inleiding over LiveCoaching

Goedenavond allemaal.
Ontzettend leuk dat jullie er vanavond weer bij zijn bij dit live event van Lexa.
Ik ben Nynke Nijman en ik ga vanavond met jullie in gesprek over een aantal onderwerpen om het hopelijk voor jullie wat leuker en makkelijker te maken om die liefde te gaan vinden.
Ik ben relatietherapeut/sexuoloog en ik ben auteur van het boek 'De relatie-apk' en in mijn dagelijks leven ben ik ook nog eens gewoon therapeut.
Dus ik werk heel veel met de onderwerpen waar wij het vandaag over gaan hebben.

Tips voor daten en meer zelfvertrouwen

De onderwerpen waar wij het vandaag over gaan hebben, zijn, zoals ook al aangegeven in de aankondigingen van dit evenement, zelfvertrouwen, stukje communicatie, ga ik jou ook alles over vertellen waarom dit ook besproken wordt in relatie tot zelfvertrouwen en wij gaan het erover hebben hoe jij beter kan worden in het daten.
De vorige keer dat ik hier was voor jullie, hebben wij het over een aantal onderwerpen gehad, waar wij het expliciet vanavond dus niet over gaan hebben.
Toen hebben wij het gehad over hoe intens online daten kan zijn.
Hoe je je profiel vorm kan geven.
Do's en don'ts over het online daten en hoe je er nou voor kan zorgen dat je het vertrouwen behoud in het vinden van de liefde, online.

Als je nou denkt : ""hé, ik heb hier vragen over"", blijf dan eventjes wachten tot aan het eind van dit event, want dan krijg je te zien waar je dat event kan terugkijken.
Voor degenen die vragen hebben met betrekking tot deze onderwerpen.
Heel misschien hebben we tijd om ze nog even te benoemen en te bespreken, maar waarschijnlijk hebben we zoveel vragen, dat we er niet aan toe komen.
Het is niks persoonlijks, het is niet om vervelend te zijn, maar het is om een beetje onderscheid te maken tussen de verschillende onderwerpen op de verschillende events.
Dus kijk dan vooral even het vorige event terug om te zien of jouw vraag daar misschien besproken werd.

Nou, vanavond staan we dus stil bij zelfvertrouwen, communicatie en hoe jij dus beter kan worden in het daten.
En zeker zelfvertrouwen is gewoon een onwijs belangrijk iets.
Dat klinkt ontzettend cliché, maar er is niks aantrekkelijkers dan iemand vinden, iemand tegenkomen, die het zelfvertrouwen heeft, waarmee ze zeggen : ""Ik geloof dat ik jou gelukkig kan maken"" en tegelijkertijd zelf kunnen voelen, oprecht kunnen voelen, ik kan een ander gelukkig maken.

Dat is zo ontzettend belangrijk en misschien eigenlijk wel de voorwaarde om die liefde te gaan vinden.
Dus ik hoop dat ik je wat tools mee kan geven over hoe jij je zelfvertrouwen kan vergroten, maar eigenlijk ook een beetje kan gaan stilstaan bij ""wat is nou zelfvertrouwen""?
Want we hebben het altijd over zelfvertrouwen, maar ja, wat is dat eigenlijk?

Het idee is dus, dat ik een aantal dingen ga bespreken met jullie vanavond.
Maar, ik ga jullie ook een aantal vragen stellen.
En voor die vragen vind ik het belangrijk dat je pen en papier bij de hand hebt, dus ik hoop dat je nog even in de gelegenheid bent om die te gaan pakken.
Want ik ga je zowel een paar vragen stellen, die je, dan wel nu kan beantwoorden voor jezelf, dan wel op een later moment.
Maar zeker ook een aantal adviezen geven rondom het vergroten van je zelfvertrouwen en dat zijn dusdanig veel adviezen, dat ik je toch wel adviseer om het even op te schrijven.
Bovendien is het gewoon zo, dat op het moment dat jij nu dingen van mij hoort en zeker als het een boel dingen zijn die jij van mij hoort, dat de kans groot is dat je niet alles gaat onthouden.
Door het eventjes op te schrijven met pen en papier, gebruik je een ander gedeelte van je hersenen en verwerk je het allemaal gewoon wat beter, wat grondiger.
Dus, gun dat jezelf, wil je het meeste uit deze avond halen, ja, pak dan gewoon even pen en papier en maak aantekeningen.

Dit vind je misschien ook leuk
Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven
X
Jouw video's Annuleren De video's bekijken