Corianne & Eric

Wanneer heb je hem/haar ontmoet?
Ik heb Eric net voor de lockdown 🙂 ontmoet. Dus het was gelijk volle bak eringaan samen en anders konden we elkaar niet meer zien, wat op dat moment geen optie was, omdat we elkaar pas net leerde kennen…welgeteld 1 date gehad 🙂
Wat trok je het meeste aan bij zijn/haar Lexa profiel?
Eric had een heel open, grappig en vriendelijke tekst op zijn profiel staan. Hij had ook leuke spontane foto’s van allerlei verschillende situaties en geen foto met een vis of met een racefiets 😉 EN vooral foto’s met een glimlach, scherpe fotos en leuke eerlijke antwoorden, althans zo kwamen ze op mij over. Ik had gelijk het gevoel dat hij een leuke vent was waarmee je in ieder geval 1 leuke date kan hebben.
Wat zijn je aankomende plannen (vakantie, samenwonen, verloven…)?
We hebben enorm veel plannen, maar eentje die we eigenlijk al vrij snel samen hadden bedacht is dat we willen trouwen, dus verloofd zijn we al :)….We zijn allebei over 40, hebben genoeg meegemaakt en waarom ook niet! We hadden elkaar nooit ontmoet als we niet op Lexa hadden gestaan. We gaan er voor!
Wat zijn de kleine dagelijkse dingen die je voor hem/haar doet?
Ik stuur hem elke dag een mooie liefdes quote/een afbeelding/foto, waarbij ik naar ons 2 refereer…en elke dag wens ik hem een fijne werkdag en goedemorgen. Ik wil hem minimaal 1 x per dag een compliment geven, want dat verdiend hij ook.
Wat is het meest gekke wat je voor hem/haar hebt gedaan?
Gekke….tja, misschien wel hem ten huwelijk vragen :)……we kennen elkaar nu 5 maanden, maar voor hem om mijn knie gaan is eigenlijk meest spontane/gekke wat ik heb gedaan 🙂