Datingsite | Schrijf je gratis in en bekijk profielen van singles
Serious Dating Crazy Love
Geboortedatum
Je moet ouder zijn dan 18 om je aan te melden

  Dachna & Nico

  Wanneer heb je hem/haar ontmoet?
  17 september 2018 in Rotterdam
  Wat trok je het meeste aan bij zijn/haar Lexa profiel?
  In alle eerlijkheid moet ik bekennen dat zij mij een bericht stuurde waar ik op reageerde. Toen liet ze mij weten dat mijn profiel haar aansprak en ze hiervan veel bij zichzelf herkende. Dit was voor mij de reden om verder met deze member berichten te sturen.
  Wat zijn je aankomende plannen (vakantie, samenwonen, verloven…)?
  Onze plannen zijn op dit moment dat we samen een stabiele en gelukkige toekomst willen opbouwen. We hebben beide een kinderwens als wel dat we graag huisdieren willen. Ook trouwen staat zeker in deze plannen. Toch hebben we maar besloten dat we eerst op vakantie gaan samen.
  Wat zijn de kleine (of grote) compromissen die hebt moeten maken voor je relatie?
  We moesten beide dealen met dingen uit ons eigen verleden maar ook zeker met dingen uit het verleden van de ander. Onze grote kracht zit er wel in dat we beide fel maar wel open kunnen communiceren.
  Wat zijn de kleine dagelijkse dingen die je voor hem/haar doet?
  Dit wisselt uiteraard per dag. Maar een knuffel bij elkaar zien, spontaan een kopje thee halen met haar lievelings smaak erin, een deur openhouden en betrokken zijn bij wat haar die dag bezig houdt.
  Wat is het meest gekke wat je voor hem/haar hebt gedaan?
  Tot in detail vertellen over moeilijke stukken uit mijn verleden.
  Wat is het leukste moment dat je samen met hem/haar hebt gehad?
  Dit is lastig kiezen gezien we elke dag wel veel plezier hebben en lachen samen. Maar het leukste vind ik denk ik toch wel dat we na een behoorlijk hoog oplopende discussie, waarbij we beide even twijfelde of dit nog goed kwam, de conclussie kwam dat we eigenlijk er exact hetzelfde in stonden. Maar dit is er maar 1 uit 100den voorbeelden.
  Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
  maand gestuurd op Lexa*****
  Gratis inschrijven