Joyce & Richard

Wanneer heb je hem/haar ontmoet?
Ik heb Richard in april 2017 ontmoet. Ik zag zijn profiel langskomen op de site en hij viel meteen op met zijn rode baard. Ik werd nieuwsgierig en heb toen zijn profiel bekeken. Hij gaf aan uit Australië te komen, maar op zoek te zijn naar een Nederlandse vrouw. Dat maakte me nieuwsgierig en ik heb hem een berichtje gestuurd. Hij reageerde enthousiast en vertelde dat hij eind april 3 weken in Nederland zou zijn. In Amsterdam hadden we onze eerste date en de rest is geschiedenis!
Wat trok je het meeste aan bij zijn/haar Lexa profiel?
Zijn rode baard viel me meteen op. Ik heb baarden altijd al sexy gevonden en toen ik op zijn profiel ook een foto zag van hem in zijn marine-uniform was ik om. Onze interesses kwamen overeen en hij maakte me nieuwsgierig.
Wat zijn je aankomende plannen (vakantie, samenwonen, verloven…)?
Richard is in juli 2017 naar Nederland gekomen met het plan om er te blijven. Hij zou eerst alleen een paar weken bij mij logeren, maar hij is nooit meer weggegaan. Het appartementje van 60 m2 werd echter toch te klein met z’n tweetjes en in juni 2018 hebben we een huis gekocht in een grotere stad. Daar zijn nu ook nog 2 katten bijgekomen. We zijn afgelopen maart 3 weken naar Australië geweest en toen heb ik zijn familie ontmoet en het land ontdekt waar hij vandaan komt. In de toekomst zie ik ons mooie reizen maken en wellicht ook wel trouwen en kinderen krijgen.
Wat zijn de kleine (of grote) compromissen die hebt moeten maken voor je relatie?
Hij is naar Nederland verhuisd voor mij en toen moest hij op zoek naar een baan. Hij heeft wel compromissen moeten sluiten door een baan in dezelfde provincie te zoeken omdat we anders te ver van elkaar vandaan zouden wonen. Ik ben voor hem verhuisd naar een andere stad zodat hij dichter bij zijn werk zou wonen en moest mijn geboortestad, vrienden en ouders verlaten, maar het was het waard.
Wat zijn de kleine dagelijkse dingen die je voor hem/haar doet?
Koken, klussen in het nieuwe huis, samen met de katten spelen.
Wat is het leukste moment dat je samen met hem/haar hebt gehad?
Onze reis naar Australië was wel echt een hoogtepunt!