Datingsite | Schrijf je gratis in en bekijk profielen van singles

Singles na Kerst massaal op zoek naar nieuwe liefde

Serious Dating Crazy Love
Geboortedatum
Je moet ouder zijn dan 18 om je aan te melden
  Profielen die aansluiten op jouw criteria
  Singles laten zichzelf zien met gedetailleerde profielen
  Singles bij jou in de buurt ontmoeten
  Veiligheid en bescherming van je persoonlijke gegevens

  En als je er nu eens echt voor gaat?

  Elke dag worden duizenden profielen gemaakt op de datingsites en -apps. Er worden duizenden foto’s geüpload, duizenden slogans en beschrijvingen geschreven. Hoeveel daarvan zijn werkelijk oprecht en bedoeld om daadwerkelijk iemand te leren kennen? En hoeveel willen alleen meer likes of contacten krijgen, en hun ego een boost geven?

  Onechte profielen en “Binge dating”

  Deze overvloed leidt tot overmatig gebruik en oppervlakkige relaties. Met zo’n groot aantal mogelijke partners binnen handbereik, kan het verleidelijk zijn om van de ene naar de andere over te gaan, zonder verplichtingen. Resultaat: je verstuurt 20 likes per dag en communiceert met 3 verschillende personen tegelijk, in de hoop alles eruit te halen wat erin zit. Na het “binge drinking” (in het Nederlands: comazuipen) zien we nu het nieuwe fenomeen “binge dating”.

  Al deze min of meer opgesmukte profielen worden tentoongesteld als producten in het reclameschap van de supermarkt. Je kunt ze zo pakken.

  Het is dan ook niet vreemd dat 57% van de single vrouwen dating ziet als vermoeiend, of zelfs als verschrikkelijk*!

  58% van de singles hebben het idee dat veel mensen hun ware bedoelingen of hun echte karakter verbergen*

  37% denkt dat er heel veel mensen zijn die zich niet echt willen verbinden.

  Toch zijn er veel singles die echt iemand willen ontmoeten om een serieuze relatie te beginnen.

  Er zijn er ook heel veel die niet genoeg hebben aan het swipen van de ene profielfoto naar de andere om de meest eenvoudige “match” of “gedeelde passies” te verzamelen. Zij zoeken contacten die dieper gaan dan een eenvoudig “hoi hoe gaat het”.

  Lexa helpt je om een oprecht profiel aan te maken die jouw persoonlijkheid precies omschrijft.

  Lexa moedigt singles aan om verder te gaan dan de profielfoto, en om hun persoonlijkheid te laten zien. De foto neemt dan ook minder ruimte in dan in klassieke, gratis datingapps, die foto’s over 90% van het scherm uittrekken.

  Wij willen dat singles niet alleen hun leeftijd, lengte, gewicht en haarkleur opgeven, maar dat ze vooral zichzelf laten zien en vertellen wie ze zijn. We moedigen ze ook aan om juist de kleine dingetjes te noemen die zo typisch zijn voor hun karakter

  Op Lexa noemen de singles ook wat voor relatie ze zoeken.

  Lexa legt de nadruk op respectvol gedrag

  We willen niet dat singles op Lexa respectloze opmerkingen ontvangen, of verwikkeld raken in misplaatste gesprekken, zoals zo vaak online gezien wordt. In plaats daarvan pleiten wij voor kwalitatieve, positieve en zorgzame communicatie.

  Met Lexa kun je mensen ontmoeten die bij jou passen

  Om iemand te ontmoeten die je echt leuk vindt, is eindeloos of willekeurig profielen swipen niet genoeg. Singles die een langdurige relatie willen, hebben daarvoor dan wel de middelen nodig. Om te beginnen een compleet en gedetailleerde zoekoptie. Op Lexa kan iedereen dus zijn of haar eigen criteria opstellen en kiezen wie wel, of juist niet, contact kan opnemen.

  Vind je blauwe ogen betoverend?

  Verdraag je de geur van tabak niet?

  Zoek je iemand die net zo’n globetrotter is als jij?

  Kun je niet leven zonder een goede playlist?

  Ben je een type dat “wedden?” of “ik verhoog de inzet” roept?

  Toon je persoonlijkheid en voorkeuren, onze treffers worden daar relevanter en aantrekkelijker van!

  En als je motto is “minder en beter zoeken, meer en beter ontmoeten”, bewaar dan je zoekresultaten en besteed meer tijd aan wat echt belangrijk is.

  De singles op Lexa zijn klaar voor serieus daten

  Wij danken ons succes aan onze singles die klaar zijn voor serieuze dating.

  Inschrijven op Lexa is gratis, maar het mag duidelijk zijn dat het Membership een verbintenis op zich is. We hebben het bewijs dat onze singles serieus zijn en zich echt inzetten om iemand te ontmoeten. Ze weten heel goed waar ze aan begonnen zijn.

  Van virtuele naar reële ontmoeting

  Bye bye routine! De IRL ontmoetingen van Lexa zijn de gelegenheid bij uitstek om singles te ontmoeten die lekker in hun vel zitten en die dezelfde passies hebben, terwijl iedereen het naar zijn zin heeft, wat er ook uit voortkomt!

  Lexa heeft al 17 jaar ervaring, en denkt overal aan. Daarom bieden wij events speciaal voor singles: reizen, weekendjes, kookworkshops of feestelijke avonden voor singles: er is voor elk wat wils. Ontmoet singles die dezelfde passies hebben, met behulp van organisatoren die de gave hebben om een sfeer te creëren die perfect is voor uitwisselingen en die jou helpen het ijs te breken.

  En dat werkt: 59% van de deelnemers geven aan dat ze interessante singles hebben ontmoet***.

  En als je er nu eens echt voor gaat?

  Lexa geeft singles die klaar zijn voor serieus daten, alle middelen die zij nodig hebben om echt iemand te ontmoeten en om een serieuze relatie te beginnen.

  Conclusie: ingeschreven singles bedriegen niet. Ze laten zien wie ze werkelijk zijn. Ze maken duidelijk wat voor relatie ze zoeken. Ze tonen hun persoonlijkheid, geven persoonlijke details, communiceren op persoonlijke wijze, zodat ze de ander beter leren kennen voordat ze die ontmoeten.

  En jij, ben jij klaar om er echt voor te gaan?

  * Bron LoveConnection Nov. 2018 – Onderzoek uitgevoerd door Kantar TNS voor Meetic Europa onder singles tussen 18 en 65 jaar oud.

  **Interne gegevens Lexa over het jaar 2018

  ***Interne enquête januari-december 2017. 59% van de deelnemers aan events van Lexa hebben “ja” geantwoord op de vraag “Ik heb iemand ontmoet met wie ik graag in contact wil blijven

  Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
  maand gestuurd op Lexa*****
  Gratis inschrijven