Datingsite | Schrijf je gratis in en bekijk profielen van singles
Serious Dating Crazy Love
Geboortedatum
Je moet ouder zijn dan 18 om je aan te melden

  Frans & Marianne

  Wanneer heb je hem/haar ontmoet?
  Ik heb de liefde van mijn leven op 18 mei 2021 mogen ontmoeten op Lexa. Vanaf de eerste kiek tot de laatste was ik op slag verliefd op haar. Na een geweldige chat op Lexa hebben we elkaar op 23 mei ontmoet. Wat een ervaring. Van beide kanten liefde op het eerste gezicht. Nooit gedacht dat mij dit nog eens kon overkomen. Vanaf mei tot heden zijn onlosmakelijk van elkaar, bellen we iedere dag en maken de samen de mooiste herinneren. Ja, het kan dus echt, je liefde vinden waar je hart van sneller gaat slaan. Hopeloos verliefd als een tiener! Echt geweldig…
  Wat trok je het meeste aan bij zijn/haar Lexa profiel?
  Het eerste waar ik voor viel waren haar ogen en glimlach. Betoverd. Dat is het eerste wat mij was overkomen. Gevangen in haar blik, overdonderd door haar glimlach. En tot de dag van vandaag krijg ik een enorme kriebel in de buik als ik naar haar kijk op een foto of als ze naar me lacht. Heel vroeger heb ik dit al eens mogen meemaken echter, niet in deze maten. Dat we beide enorme mazzel hebben mag duidelijk zijn en zijn beide daarvan bewust. Ieder moment dat we samen zijn koesteren we en genieten we met en vooral van elkaar…
  Wat zijn je aankomende plannen (vakantie, samenwonen, verloven…)?
  We zijn er samen van bewust dat naast het woord werk ook vakantie en genieten staat. Ook dit jaar staan een paar mooie vakantie’s gepland, Italië, Oostenrijk en nog iets verder weg. Genieten en ontspannen. Samen. Dat we toekomst gericht samen verder gaan is besproken en de vooruitzichten zullen met een ring beklonken worden. Zo zie je maar dat je van een negatieve situatie zomaar in iets terecht kan komen wat je hele leven op z’n kop zet. Geweldig, echt!
  Wat zijn de kleine dagelijkse dingen die je voor hem/haar doet?
  Tja, wat zijn de kleine dingen… aandacht voor elkaar hebben. Geduld hebben en er voor elkaar zijn. Ben ik bij haar, zorgt ze voor mij. Is ze bij mij, zorg ik voor haar. Een streek over de rug of door haar haar, een blik, open haard, kopje koffie…. even een middagje weg met de motor. Voeten kriebelen, als het wat frisser is even een deken pakken… lief zijn voor elkaar en elkaar respecteren, dan komt het allemaal goed….
  Wat is het meest gekke wat je voor hem/haar hebt gedaan?
  Ik heb haar 3 weken na onze ontmoeting meegenomen om een pizza te gaan eten. Ze wist alleen niet dat we dat in Italië gingen doen… dat had ze nog nooit meegemaakt.
  Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
  maand gestuurd op Lexa*****
  Gratis inschrijven