Love to Meet You is een nieuwe serie over Lexa-singles.

Elke week geven echte single mannen en vrouwen je in een speciale YouTube-video een rondleiding door hun huis. Ze vertellen over zichzelf en beantwoorden vragen van tv-presentatrice en influencer Pauline Wingelaar.

Alle single mannen en vrouwen in Love to Meet You zijn serieus op zoek naar singles via Lexa en willen graag iets moois beginnen. Ze stellen zichzelf voor en nemen ons mee op een rondleiding door hun huis, waarbij ze voorwerpen laten zien die meer vertellen over wie zij zijn. Denk je dat jullie een ideale match zijn? Pak dan de Lexa-app erbij! Zelfs als jullie geen match zijn, kun je met de geavanceerde zoekfunctie singles bij jou in de buurt vinden die bij jou passen. Je hoeft alleen maar singles te liken en te hopen dat zij jou ook liken: dan hebben jullie een wederzijdse match en kunnen jullie gaan chatten, bellen of zelfs videobellen. Chatten via de app is een veilige en beveiligde manier om singles te leren kennen.

Scroll naar beneden om alle aflevering te bekijken

Leer Lexa-singles beter kennen

Net als in Love to Meet You geeft Lexa singles de kans om elkaar beter te leren kennen voordat ze elkaar in het echt ontmoeten. En dat is zeker in de huidige tijd van social distancing een fijn idee. Met deze uitgebreide en rustige aanpak van daten geeft Lexa jou en je date de mogelijkheid om meer over elkaar te weten te komen voordat jullie afspreken. Dit is niet op alle datingapps zo… Lexa is de perfecte keuze voor singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Niet zo gek dus dat al bijna 324.000 singles de liefde hebben gevonden via Lexa.

Love to Meet You laat je in een video van 2 minuten kennismaken met mannen en vrouwen die op Lexa staan. Eigenlijk is het een soort videoprofiel. Op deze manier kom je meer te weten over deze single mannen en vrouwen, zodat jij vervolgens kunt besluiten of je hen beter wilt leren kennen.

Veilig daten op Lexa

Lexa is een leuke en veilige online datingsite waarop je serieuze singles kunt ontmoeten die klaar zijn voor een echte relatie. De veiligheid van onze klanten is ontzettend belangrijk voor ons en we doen er alles aan om onze site veilig te houden. We modereren elke profielfoto en -beschrijving van singles op onze site en de bescherming van jouw persoonlijke gegevens heeft onze prioriteit.Als je je ongemakkelijk voelt bij een profiel of bericht kun je een member altijd blokkeren of melden bij onze moderators. Zij helpen je graag. We hebben ook veel tips om onze site veilig te gebruiken of voor als je besluit om in het echt af te spreken. Je vindt ze in ons helpcentrum.

Bij Lexa heb jij de touwtjes in handen. Je kunt profielen van singles bezoeken zonder dat ze hier een melding van krijgen en je kunt ook zelf voorkeuren instellen om te zorgen dat alleen singles die overeenkomen met jouw zoekcriteria contact met je kunnen opnemen. Aan jou de keuze!

Scroll naar beneden om alle aflevering te bekijken

Ontmoet de singles van Love to Meet You

Ben je er klaar voor? Ontspan. Je hoeft jezelf niet voor te stellen in een video zoals de single mannen en vrouwen in ‘Love to Meet You’. Meld je gewoon aan bij Lexa, upload een foto van jezelf die jouw persoonlijkheid goed laat zien en vertel ons iets over jezelf. Het geheim van een goede profielbeschrijving? Houd het eerlijk, spontaan en natuurlijk. Een paar zinnen is al genoeg om een eerste indruk te maken. En misschien wat humor?

Met geavanceerd zoeken is het makkelijker om mensen met dezelfde interesses te ontmoeten.

We kunnen je ook helpen om een gesprek te beginnen met iemand die je leuk vindt. Vertel andere singles bijvoorbeeld welke details je interessant vond op hun online datingprofiel of begin over jullie gemeenschappelijke interesses. Of wees creatief en deel een muzieklink of een gifje!

Onze artikelen met tips helpen je om je profiel zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Je leest hierin ook hoe je het ijs kunt breken.

Want net als ‘Love to Meet You’ staat Lexa vol met singles die op zoek zijn naar iets echts, met iemand zoals jij. Waarom probeer je het niet eens?

Schrijf je nu in bij Lexa!

 

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven