Lexa.nl

Waarom Lexa.nl?

Lexa.nl brengt de leukste singles bij elkaar

 • Iselle en Paul

  Iselle: Ik had alles voor elkaar: een leuke baan, leuke vrienden en een leuk huis. Maar nog geen leuke vent. Tijdens het uitgaan kwam ik ‘hem’ niet tegen, dus bedacht ik een manier om die kans te vergroten. Tegenwoordig zijn we veel meer met internet en social-media bezig, waardoor ik Lexa.nl een kans wilde geven. Uiteindelijk met succes, want toen vond ik hem.

  Paul: Omdat ik het gevoel had dat de dames die ik in de kroeg tegenkwam niet diegenen waren waar ik een relatie mee wilde beginnen, heb ik mij ingeschreven. Voor mij is het belangrijk dat het gevoel vanaf de eerste seconde goed moet zijn. Zij was degene die het contact initieerde en ik besloot haar profiel te bezoeken. Ik wist eigenlijk al vanaf date één dat deze dame de mijne moest worden.

  Start jouw verhaal
 • Urvan en Rebecca

  Rebecca: Een collega op mijn werk adviseerde mij om een keer online dating te proberen, omdat het een leuke manier is van daten. Zeker wanneer je een alleenstaande moeder bent en daardoor de tijd niet hebt om vaak uit te gaan en nieuwe mensen te ontmoeten. Ik had expres geen verwachtingen, dan kon het altijd meevallen. Dat ik online de ware zou tegenkomen had ik nooit durven dromen. Ik ging meer uit van een leuke tijd, een klein avontuur.

  Urvan: Ik was alweer een tijdje vrijgezel en wilde proberen hoe het zou zijn om te daten via internet, voor mij een relatief nieuwe manier van daten. In tegenstelling tot een avondje uitgaan, heb je bij internetdating een veel groter bereik. En het is ook spannend omdat je elke keer opnieuw iemand uit een andere streek leert kennen.

  Start jouw verhaal
 • Sebastiaan en Renate

  Renatie:Omdat ik geen zin had om de rest van mijn leven vrijgezel te blijven, kreeg ik de tip van vriendinnen om me in te schrijven op een datingsite. Het leek mij een makkelijke manier om in contact te komen met nieuwe mensen. Je kunt heel makkelijk zelf selecties maken van profielen die je aanspreken en waarbij je een goed gevoel hebt.

  Sebastiaan: Mijn relatie was verbroken waardoor ik besefte dat ik er nu alleen voor stond en mijn tijd opnieuw moest invullen. Toen ontdekte ik online dating en ik besloot mij in te schrijven. Ik koos voor Lexa.nl omdat deze site betrouwbaar op me overkwam en bekend was van tv en radio. Ik was nieuwsgierig en het was nieuw voor mij om op deze manier met iemand te daten. Het doel was niet om direct een date te scoren, maar meer om een leuk gesprek met een leuke vrouw te hebben. Wie weet wat er daarna zou kunnen gebeuren.

  Start jouw verhaal

Uit onze mailbox

Ze begon tegen me te praten en ik wist het... Dit meisje is bijzonder. Geen standaard openingszin, brutaal en eigenwijs en stiekem gewoon heel erg schattig. We hebben vrij snel een afspraakje gemaakt die eindigde met een zoen!! Ik ben helemaal gelukkig!!
Ik dacht even kijken wat Lexa precies is en dacht er nooit zo serieus over na, totdat ik het toch zelf mocht ondervinden. Een leuk bericht is nu een relatie geworden! Bedankt Lexa...superblij zijn wij.
Heb sinds 6 weken een leuke vriend dankzij lexa. Al op de eerste avond klikte het meteen en zijn nu onafscheidelijk. Mijn tip is: doe je niet beter voor dan je bent, wees jezelf.

Lees meer succesverhalen of stuur jouw eigen verhaal in.

 • Meest gevarieerde database van Lexa.nl

  Meest gevarieerde database

  Lexa.nl is voor alle singles. Onze grote en zeer gevarieerde database zit vol leuke en enthousiaste mensen die allemaal op zoek zijn naar een date. Hierdoor is het ontmoeten van singles in jouw regio, buurt of stad heel simpel.

 • Lexa.nl is de nummer 1 datingsite van Nederland

  Nummer 1 datingsite van Nederland

  Lexa.nl heeft de meeste bezoekers van alle datingsites in Nederland waardoor jij bij ons de meeste kans hebt op een leuke date. Daarnaast is Lexa.nl 4 keer op rij uitgeroepen tot Meest Betrouwbare Datingsite en is Lexa.nl Website van het Jaar 2013 in de categorie dating.

 • Lexa.nl, meest gebruiksvriendelijke datingsite

  Meest gebruiksvriendelijke datingsite

  Een overzichtelijke homepage en heldere zoekfuncties helpen jou om snel contact te leggen met andere singles. Je ontvangt direct een melding wanneer een single interesse in jou heeft. Zo ben je altijd direct op de hoogte. Doordat alle profielen vooraf gecontroleerd worden, maken wij daten voor onze singles zo betrouwbaar en veilig mogelijk.

 • Jouw profiel op Lexa.nl
  Website van het jaar 2013

  Het product

  Jouw profiel op Lexa.nl

  Op Lexa.nl kun je snel en eenvoudig je eigen profiel aanmaken. Na je inschrijving kun je direct door profielen van leuke singles scrollen, alle foto’s bekijken, uitgebreid zoeken, flirten en nog veel meer.

  Je kunt direct contact leggen met de leukste singles door het versturen en beantwoorden van berichten. Of maak gebruik van de LexaMessenger waarmee je urenlang kunt chatten.

  Jouw profiel aanmaken
 • Mobiele site & apps

  Mobiele site & apps

  Ontdek Lexa.nl op je mobiel!

  Altijd en overal online daten met Lexa.nl op je mobiel of tablet. Stuur berichten, chat en flirt met de leukste singles of ga op zoek naar die leuke date bij jou in de buurt. De mobiele site en apps hebben alle functies die de reguliere Lexa.nl site ook heeft. Je hoeft dus niets meer te missen.

  Nu gratis inschrijven
 • Ontmoet Lexa singles tijdens onze borrels

  Events

  Ontmoet Lexa singles tijdens onze borrels

  Lexa.nl organiseert sinds kort door heel Nederland leuke Lexa Borrels voor haar members. Als member word je uitgenodigd voor Lexa Borrels in jouw eigen omgeving. Het is een leuke, ongedwongen en gezellige manier om een drankje te drinken en te kletsen met andere leuke singles.

  Schrijf je gratis in en ontdek de events