Online hulp Alle antwoorden op jouw vragen
FAQ
Categorieën Meestgestelde vragen
Categorieën
Meestgestelde vragen
Terug

Waar kunnen mensen mijn profiel zien?

Het profiel dat je hebt aangemaakt op Lexa is zichtbaar voor gebruikers die zich hebben ingeschreven bij Lexa en de lokale varianten die onder verschillende merknamen actief zijn. Deze vind je onder het kopje ‘Onze Europese datingmerken'.

Op deze manier zorgen we ervoor dat een gebruiker die aan de grens met een ander land woont, ook een gebruiker van de lokale variant in het buurland kan tegenkomen. Deze sites werken op identieke wijze en gebruiken hetzelfde gecentraliseerde platform dat in Frankrijk wordt gehost. Een van deze sites, Ourtime (en de lokale varianten DisonsDemain en Zweisam), is speciaal bedoeld voor mensen van 50 jaar en ouder.

Daarom kan je profiel daar alleen op worden weergegeven als je zelf 50 jaar of ouder bent en hier toestemming voor geeft bij het inschrijven. Heb je deze toestemming gegeven, maar wil je je profiel toch liever niet op deze site laten zien? Vink het selectievakje hiervoor dan uit in je instellingen: ‘Ben je boven de 50? Vergroot je ontmoetingskansen door je profiel zichtbaar te maken voor leden van onze sites voor 50-plussers.' Houd er rekening mee dat je mogelijk wel profielen van mensen van 50 jaar of ouder te zien krijgt die zich voor deze algemene sites hebben aangemeld, als zij hier toestemming voor hebben gegeven in hun account.

Is dit een antwoord op jouw vraag?
Ja Nee
Bedankt voor je bezoek aan onze Online help pagina. Veel plezier op de site!

Indien je nog steeds contact wenst met het customer care team,
klik dan hieronder.