Online hulp Alle antwoorden op jouw vragen
FAQ
Categorieën Meestgestelde vragen
Categorieën
Meestgestelde vragen
Terug

Hoe zorg ik ervoor dat ik de site veilig kan gebruiken?

De overgrote meerderheid van de singles op Lexa zijn mensen die graag een leuke tijd willen beleven en op zoek zijn naar de ware. Maar zoals in elke online omgeving is het belangrijk om op je hoede te blijven.

In ons gedeelte met veiligheidstips vind je veel informatie en tips, maar hier heb je alvast een paar gouden regels:

  • Zet op je profiel geen informatie waarmee je gemakkelijk in het echte leven herkend kunt worden en deel deze informatie ook niet te snel met andere members.
  • Blijf op het platform terwijl je andere singles leert kennen. Gebruikers met slechte bedoelingen proberen vaak om het gesprek te verplaatsen naar sms, apps, e-mail of telefoon.
  • Spreek pas in het echt met iemand af als jij daar klaar voor bent, en plan een eerste date op een openbare plek. Als je een interessante single tegenkomt, bepaal dan zelf het tempo.
  • Laat je nooit onder druk zetten om iets te doen of om informatie te geven waar jij je niet comfortabel bij voelt.
  • Houd er altijd rekening mee dat iemand die je online ontmoet, mogelijk heel anders is in het echt.
  • Deel nooit persoonsgegevens of bankgegevens op het platform of ergens anders.

Ons moderatieteam staat klaar om in actie te komen bij meldingen, als een single iets zegt of doet waardoor jij je niet langer op je gemak voelt. Daarnaast kan het moderatieteam iemand permanent van Lexa verwijderen. Zij verwerken alle meldingen vertrouwelijk, dus alles wat je meldt, blijft tussen hen en jou.

Je kunt meldingen doen bij de moderators door op de knop met de drie stippen ( ) te klikken en vervolgens op Deze persoon melden. Dit kun je doen vanaf een profiel of vanuit een berichtvenster.

➔ En onthoud: slechte ervaringen zijn schaars op Lexa. Wij zijn er om je te steunen en hopen dat je veel plezier zult beleven aan je zoektocht naar de ware!

Is dit een antwoord op jouw vraag?
Ja Nee
Bedankt voor je bezoek aan onze Online help pagina. Veel plezier op de site!

Indien je nog steeds contact wenst met het customer care team,
klik dan hieronder.