Begin jouw succesverhaal op Lexa.nl. Schrijf je gratis in! Ik schrijf me in
Terug

De vijf pluspunten van Lexa events:

 • +

  De Events worden door heel Nederland georganiseerd.

 • +

  Lexa.nl nodigt members uit die in dezelfde omgeving wonen.

 • +

  De locaties waar Lexa events worden gehouden zijn met zorg geselecteerd.

 • +

  Op de dag zelf verdwijnt Lexa uit beeld. Er is geen enkele verwijzing naar het merk.

 • +

  Elke member mag tot 3 vrienden meenemen, deze hoeven niet ingeschreven te staan op Lexa.nl!

Alle deelnemers zijn single en staat open voor nieuwe contacten, aarzel dus niet om gewoon een gesprek te beginnen.
Met de Lexa events vergroot je jouw kansen op een date!

FAQ

 • Wat houdt een Lexa event precies in?

  Met Lexa events brengen we members bij elkaar, op een locatie bij hen in de buurt. We organiseren informele borrels, workshops en andere leuke activiteiten door heel Nederland, waarbij members elkaar beter kunnen leren kennen. Er worden drie soorten events georganiseerd, lees hier meer:

  Borrels:
  De members ontmoeten elkaar tijdens een informele, ongedwongen borrel in een gezellige bar.
  Activiteiten:
  Lexa.nl organiseert diverse workshops, zoals kookworkshops, cocktailworkshops, dansworkshop, etentjes en nog veel meer.

 • Hoe verloopt een event?

  De sfeer is altijd ontspannen en gezellig. Het enige verschil met een normale borrel en een activiteit is dat iedereen single is. Je hebt dus gegarandeerd een leuke tijd plus een grote kans op een date in het vooruitzicht.

 • In welk opzicht zullen Lexa events mij helpen bij het daten?

  Of het nu om een kookworkshop gaat of een borrel, je hoeft niet bang te zijn dat je de enige single bent want iedereen is net als jij vrijgezel. Je weet dus zeker dat iedereen open staan voor het maken van nieuwe contacten. De kans op een date is hier dus veel groter dan tijdens een normaal avondje uit.

 • Hoe selecteert Lexa.nl de genodigden?

  Lexa.nl selecteert de members die voor een event worden uitgenodigd om er zeker van te zijn dat iedereen mensen ontmoet die soortgelijke profielen hebben. Zo weet je dus zeker dat er mensen zijn waarmee je gemeenschappelijke overeenkomsten hebt.
  Check regelmatig je berichten of de rubriek “Events” op de website van Lexa.nl om op de hoogte te blijven van de diverse events die bij jou in de buurt worden georganiseerd.

 • Zijn Lexa Events uitsluitend voor de members van Lexa.nl?

  Ja, Lexa events zijn exclusief voor de members van Lexa.nl, maar op sommige events mogen members tot 3 vrienden meenemen. Deze vrienden hoeven niet per se ingeschreven te staan bij Lexa.nl.

 • Hoe vaak organiseren jullie events bij mij in de buurt?

  Lexa.nl organiseert regelmatig events voor haar members in de grootste steden van Nederland! Als je bij een van deze steden in de buurt woont en je hebt je profiel volledig ingevuld inclusief foto, maak je zeker kans om een uitnodiging te krijgen voor een event bij jou in de buurt.

 • Op welke dagen vinden Lexa events plaats?

  De Lexa.nl events worden zowel in het weekend als doordeweeks georganiseerd. Kijk dus regelmatig op de website om te zien welke events bij jou in de buurt worden georganiseerd.

 • Waar worden de events gehouden?

  De Lexa events worden op locaties gehouden die zorgvuldig zijn geselecteerd door medewerkers van Lexa.nl. Lexa.nl werkt samen met veel verschillende locaties in Nederland, hierbij staat kwaliteit hoog in het vaandel. Zo zijn er events in bijvoorbeeld traditionele restaurants, een trendy cocktailbar of een exclusieve club. Er is voor elk wat wils. Check dus regelmatig je berichten of de rubriek “Events” op de website van Lexa.nl om op de hoogte te blijven van de diverse events die bij jou in de buurt worden georganiseerd.

 • Kan ik naar events die in andere steden worden georganiseerd?

  Lexa.nl selecteert members op basis van bepaalde criteria waaronder woonplaats. Zo vinden de events waarvoor je wordt uitgenodigd altijd plaats in jouw eigen omgeving, vlakbij je woonplaats.

 • Moet ik betalen voor de organisatie van de events?

  Elke actieve member heeft toegang tot de agenda van de Lexa events. Sommige events zijn gratis en voor andere wordt een bijdrage gevraagd. De prijzen zijn afhankelijk van de events en staan op de website vermeld.

 • Hoe krijg ik een uitnodiging voor een event?

  Om uitgenodigd te worden voor een event bij jou in de buurt, moet je de afgelopen maand actief zijn geweest op Lexa.nl en een volledig ingevuld profiel compleet met foto hebben. Vul je profiel dus volledig in en plaats een profielfoto zodat je meer kans maakt om regelmatig uitgenodigd te worden voor een event! Lexa.nl selecteert alle members voor elk event. Bepaalde criteria zoals geslacht, leeftijd en/of woonplaats worden meegenomen in de selectie van de members om er zeker van te zijn dat iedereen leuke mensen ontmoet met wie hij of zij overeenkomsten heeft. Check dus regelmatig je berichten of de rubriek “Events” op Lexa.nl. Wie weet ben jij uitgenodigd voor het volgende Lexa event bij jou in de buurt!

 • Waarom heb ik nog geen uitnodiging gekregen voor een event?

  Ben je actief op Lexa.nl maar heb je nog geen uitnodiging ontvangen? Controleer dan of jouw profiel goed is ingevuld en voorzien is van een foto. Als aan deze voorwaarde is voldaan, maar je nog steeds geen uitnodiging voor een event hebt ontvangen, kan het zijn dat er nog geen events in jouw omgeving zijn georganiseerd of dat er nog geen events zijn georganiseerd die bij jouw profiel passen. Check regelmatig je berichten om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

 • Hoe weet ik of ik ben uitgenodigd voor een event?

  Check regelmatig je berichten op Lexa.nl om te kijken of je een uitnodiging hebt ontvangen. Je kunt ook de rubriek "Events" op de website raadplegen om te zien of je voor evenementen bent uitgenodigd.

 • Hoe schrijf ik me in voor een evenement waarvoor ik ben uitgenodigd?

  Heb je een uitnodiging ontvangen voor een event bij jou in de buurt en wil je daar naartoe? Je hoeft deze uitnodiging alleen maar te openen en te klikken op “Meer informatie”, je komt vervolgens op een pagina met informatie over dat event. Klik hier op "Ja, ik kom ook", als je dat hebt gedaan ben je ingeschreven. Je kunt je uitnodiging ook bekijken via de rubriek "Events" op de website. Wacht niet te lang met inschrijven, voor je het weet zijn de events volgeboekt!

 • Ik wil graag ter plekke betalen. Kan dat?

  Helaas is dat niet mogelijk. Je moet vooraf betalen om deel te kunnen nemen aan een event.
  De plaatsen zijn snel uitverkocht! Reserveer dus zo snel mogelijk voordat een event vol is!

 • Ik heb betaald voor mijn deelname aan een event. Wanneer en hoe krijg ik informatie over de locatie van het event?

  De locatie wordt 48 uur van tevoren per e-mail aan de deelnemers bekend gemaakt.
  Het adres staat wordt dan ook bekend gemaakt op de pagina “Events” op de website.

 • Mag ik vrienden meenemen?

  In principe niet, deze events zijn uitsluitend voor onze members, maar voor sommige events kun je 3 vrienden uitnodigen. In dat geval zal dat in de uitnodiging worden vermeld.

 • Hoeveel mensen zijn er op een event?

  Genoeg om leuke mensen te ontmoeten! Elk event heeft een maximum aan deelnemers en dat verschilt van het type event. Voor elk event kun je het aantal deelnemers dat zich al heeft ingeschreven zien op de website onder de rubriek "Events".

 • Mag ik weten welke mensen naar een event gaan?

  De charme van dit concept is dat je juist helemaal niet weet wie er komt. Er wordt van tevoren dus niet bekend gemaakt wie er komt. Maar geloof ons, je zult zeker niet teleurgesteld naar huis gaan.

 • Zijn er evenveel vrouwen als mannen op een event?

  Lexa.nl doet er alles aan om er voor te zorgen dat op een event evenveel mannen als vrouwen aanwezig zijn.

 • Hoe oud zijn de members die aanwezig zijn op een event?

  Elk Lexa event is maatwerk. Leeftijd is een van de criteria waar rekening mee wordt gehouden bij het uitnodigen van de members. We doen ons uiterste best om zoveel mogelijk members in dezelfde leeftijdscategorie uit te nodigen.

 • Wat is de dresscode?

  Uiteraard geen smoking of lange jurk, maar vergeet niet dat de eerste indruk erg belangrijk is. Kies in ieder geval voor kleding waarin jij je lekker voelt. Als er een bepaalde dresscode wordt gehanteerd, zal dit op de uitnodiging staan.

 • Wat moet ik doen als ik er ben? Hoe herken ik onder de aanwezigen de mensen die door Lexa.nl zijn uitgenodigd?

  Je kunt bij aankomst met iedereen een gesprek beginnen, alle deelnemers zijn single en staan open voor het maken van nieuwe contacten. Tijdens de borrels worden er “ijsbrekers”(bijvoorbeeld kaartjes of buttons) uitgedeeld, om het eerste contact tussen de members te vergemakkelijken.

 • Worden er tijdens de borrels verplichte activiteiten georganiseerd?

  Lexa.nl wil zo veel mogelijk het spontane karakter van de borrels behouden. Er worden tijdens de borrels dus geen activiteiten georganiseerd. Het is de bedoeling dat members zelf contact leggen met anderen. Je bepaalt zelf wanneer en met wie je praat, het is dus het tegenovergestelde van speeddaten. Kom ook naar een Lexa event en ontdek het zelf!

 • Krijg ik op een Lexa borrel een drankje aangeboden?

  Lexa.nl heeft met de meeste locaties afspraken gemaakt. Gratis drankjes, kortingen of heerlijke hapjes. Kijk op de uitnodiging voor meer details over elk event. Maar let op, deze zijn meestal alleen geldig aan het begin van de avond. Dus wacht niet te lang en kom op tijd!

 • Ik heb me ingeschreven voor een event en ik heb mijn inschrijving betaald, maar ik kan helaas niet komen. Kan ik mijn geld terug krijgen?

  De plaatsen voor de betaalde evenementen worden alleen gereserveerd als de betaling rond is. Dus als je hebt betaald, reserveren wij een plek voor jou. Als je ons tijdig waarschuwt, kunnen wij misschien iemand anders vinden om jou te vervangen. In dat geval krijg je je geld terug of nemen we jouw inschrijving over. Maar als je ons niet op de hoogte stelt en je niet naar het evenement gaat, is het niet mogelijk om je geld terug te krijgen.

Bekijk meer