Lexa.nl
 • Jouw profiel op Lexa.nl
  Keurmerk Veilig Daten Website van het jaar 2013

  De site

  Jouw profiel op Lexa.nl

  Op Lexa.nl kun je snel en eenvoudig je eigen profiel aanmaken. Na je inschrijving kun je direct door profielen van leuke singles scrollen, alle foto’s bekijken, uitgebreid zoeken, flirten en nog veel meer.

  Je kunt direct contact leggen met de leukste singles door het versturen en beantwoorden van berichten. Of maak gebruik van de LexaMessenger waarmee je urenlang kunt chatten.

  Jouw profiel aanmaken
 • Mobiele site & apps

  Mobiele site & apps

  Ontdek Lexa.nl op je mobiel!

  Altijd en overal online daten met Lexa.nl op je mobiel of tablet. Stuur berichten, chat en flirt met de leukste singles of ga op zoek naar die leuke date bij jou in de buurt. Het kan nu allemaal ook met de vernieuwde mobiele site en apps.

  Nu gratis inschrijven
 • Ontmoet singles tijdens onze borrels en activiteiten

  Single events

  Ontmoet singles tijdens onze borrels en activiteiten

  Lexa.nl organiseert door heel Nederland leuke borrels en activiteiten voor haar members. Als member word je uitgenodigd voor gezellige borrels en leuke activiteiten in jouw eigen omgeving! Het is een leuke, ongedwongen manier om singles met dezelfde interesses te leren kennen.

  Schrijf je gratis in en ontdek de events

Waarom Lexa.nl?

Lexa.nl brengt de leukste singles bij elkaar

 • Isabelle en Michel

  Isabelle: "Dat zou hem best kunnen zijn". Ik schrok van die gedachte! Maar ik vond hem er leuk uitzien. Leuke uitstraling, nette blouse aan, hij zag er charmant uit :)

  Michel: De date verliep soepel en gemakkelijk, alsof we elkaar al kenden. Het was natuurlijk nog wel even nieuw, maar ik wist wel dat ik haar nog vaker wilde zien.

 • Iselle en Paul

  Iselle: Ik had alles voor elkaar, maar nog geen leuke vent. Tijdens het uitgaan kwam ik 'hem' niet tegen, waardoor ik Lexa.nl een kans wilde geven. Uiteindelijk met succes, want toen vond ik hem.

  Paul: Ze had een heel uitgebreid profiel en leuke foto's waardoor ik vond dat ze wel een berichtje terug verdiende ;)

  Start jouw verhaal

Uit onze mailbox

Wij hebben elkaar ook hier gevonden. Het is inmiddels 3 jaar geleden, in de tussentijd zijn we getrouwd en is ons eerste kindje op komst. Veel liefs van de familie van de Panne.
Hoi sinds enige tijd geleden een leuke vrouw leren kennen via Lexa.nl. Nooit verwacht maar het is wel gebeurd. Ben helemaal happy. En nu lekker maar eens kijken hoe het zal verlopen. Wilde dit graag met jullie delen omdat het toch via hier is gebeurd. Gr,Edward
Ik viel op zijn humor en hij op mijn glimlach en sarcasme. We zijn als een blok voor elkaar gevallen en hebben het ontzettend fijn met elkaar. Zonder Lexa.nl had ik hem waarschijnlijk nooit ontmoet dus daar ben ik erg dankbaar voor.

Lees meer succesverhalen of stuur jouw eigen verhaal in.

 • Meest gevarieerde database van Lexa.nl

  Meest gevarieerde database

  Lexa.nl is voor alle singles. Onze grote en zeer gevarieerde database zit vol leuke en enthousiaste mensen die allemaal op zoek zijn naar een date. Hierdoor is het ontmoeten van singles in jouw regio, buurt of stad heel simpel.

 • Lexa.nl is de nummer 1 datingsite van Nederland

  Nummer 1 datingsite van Nederland

  Lexa.nl heeft de meeste bezoekers van alle datingsites in Nederland waardoor jij bij ons de meeste kans hebt op een leuke date. Daarnaast is Lexa.nl 4 keer op rij uitgeroepen tot Meest Betrouwbare Datingsite en is Lexa.nl Website van het Jaar 2013 in de categorie dating.

 • Lexa.nl, meest gebruiksvriendelijke datingsite

  Meest gebruiksvriendelijke datingsite

  Een overzichtelijke homepage en heldere zoekfuncties helpen jou om snel contact te leggen met andere singles. Je ontvangt direct een melding wanneer een single interesse in jou heeft. Zo ben je altijd direct op de hoogte. Doordat alle profielen vooraf gecontroleerd worden, maken wij daten voor onze singles zo betrouwbaar en veilig mogelijk.