Bijeenkomsten Lexa / Home / Love & Sex / Dating / Singles: 5 goede voornemens voor september
share on facebook

Singles: 5 goede voornemens voor september

Getty Images

Herinner jij ze nog, die goede voornemens van afgelopen januari? Je zou actiever gaan leven, openstaan voor die nieuwe crush en jezelf ook wat vaker verwennen. Maar heb je dat ook echt gedaan? Na de zomer is een perfect moment om de balans op te maken. Ook al ben je al over de helft, 2016 is nog lang niet voorbij. Wij hebben alvast vijf goede voornemens voor september op een rijtje gezet.

1. Vind de perfecte balans tussen werk en privé

Deze zomervakantie heeft jou echt goed gedaan. Na een paar weken uitslapen en plezier maken, heb jij er weer helemaal zin in. Elke dag verschijn je gemotiveerd op je werk en geen project is jou te groot. Misschien droom je zelfs stiekem van een promotie. Dit is natuurlijk een geweldige houding, maar pas op voor stress en sleur! Zoek de balans tussen plezier in je werk én een gezellig privéleven. Als jij veel overwerkt is er maar weinig ruimte voor je vrienden en dikke kans dat je die leuke single dan ook over het hoofd ziet. Kortom: Zet je volledig in op de werkvloer, maar weet ook wanneer het tijd is om naar huis te gaan.

2. Geniet nog even van het lekkere weer

Al toveren de zomermaanden een glimlach op je gezicht, ook in september kan het nog stralend weer zijn. Profiteer deze maand dus nog flink van de Indian summer in Nederland. Onverwacht kan het deze maand namelijk nog hartstikke warm en zonnig zijn. Twijfel niet en trek met je vrienden voor de laatste keer naar het park of strand. Je kunt natuurlijk ook een grote barbecue organiseren. Laat iedereen een introducé meenemen: zo ontmoet je nieuwe mensen en misschien wel je nieuwe crush!

3. Kom in beweging

Deze zomer hebben jij en je vrienden ontzettend veel leuke dingen ondernomen. Leuke uitjes, avonden op het terras en misschien wel een vakantie of een weekendje weg. Daarbij heb je van alles genoten en ben je niet streng voor jezelf geweest. Hoe heerlijk dat ook was: in september is het weer tijd om in beweging te komen. Nu de dagen nog lang zijn en het weer nog niet nat en koud is, zijn er genoeg sportieve activiteiten in de buitenlucht te verzinnen. Spreek dus met je vrienden af om eens te gaan sporten in het park of bos. En is niemand hiervoor te porren? Sluit je dan aan bij een van de vele sportclubjes bij jou in de buurt. Op jezelf aangewezen, maak jij binnen no time contact met andere enthousiastelingen.

4. Verwen jezelf

De afgelopen tijd ben jij op alle fronten gemotiveerd geweest. Je hebt alles op je werk met twee handen aangepakt en daarnaast heb jij met jouw actieve houding veel nieuwe mensen ontmoet. Vergeet niet om jezelf af en toe eens flink te belonen voor deze positieve houding. Die hippe gadget of die creatieve cursus mag je jezelf best cadeau doen. Wacht niet tot een ander jou beloont en trakteer jezelf. Je hebt het verdient!

5. Boek een zonvakantie

Dat je van deze zomer hebt genoten staat buiten kijf. Maar toch kriebelt het nog: je wil nog lekker even op vakantie. September is hier de ideale maand voor. Nu het schooljaar weer is begonnen, kom je op vakantie weinig gezinnen tegen en ook de prijzen zijn jou in het laagseizoen goed gezind. Heb je zin om te daten in de Griekse zon? Dan heb je geluk! Van 30 september t/m 7 oktober kun je met Lexa.nl afreizen naar de prachtige Cycladen eilanden. Een exclusieve vakantie waarin je niet alleen andere Europese singles ontmoet, maar ook nog eens helemaal in de watten wordt gelegd. Lees er hier meer over.


Waar wacht je nog op? Register

Zij vonden een partner op Lexa.nl

Jouw mooiste verhaal

Vonden jullie elkaar ook op Lexa.nl? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats komen op de site.

Deel jouw verhaal

Ontdek de Lexa Events
Ontdek de Lexa Events
Events

Stem!

Flirten met een collega: ja of nee?

Lexa Events

Laat cookies toe om toegang te krijgen tot de inhoud.
© Up To Date - Lexa

Sluiten X

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden, en om content van sociale platforms in te schakelen inclusief het delen van buttons en uploaden van content. Meer info