Bijeenkomsten Lexa / Home / Sex / Geen condoom? Dan maar zo!
share on facebook

Geen condoom? Dan maar zo!

Getty Images

Al zoenend gooi je de deur open, duw je je lover op bed en graai je met je rechterhand in je nachtkastje. Maar waar is ‘ie gebleven? Geen condoom te vinden? Wat nu?!

Voorspel

Seks bestaat natuurlijk niet alleen maar uit de daadwerkelijke gemeenschap. Er zijn nog zoveel andere leuke dingen die jullie samen kunnen doen. Alleen voorspel kan jou en jouw partner namelijk ook naar datzelfde punt brengen. Zoenen, handwerk, striptease, rollenspel, een massage, dirty talk, noem maar op. Zoveel opties die jullie samen kunnen uitproberen!

Free Willy

Een one-night stand? Sla deze dan maar even over. Zijn jij en jouw lover al lang samen en vertrouwen jullie elkaar volledig? Dan zouden jullie het ook eens zonder kunnen proberen. Zorg er wel voor dat er andere voorbehoedsmiddelen aan te pas komen, zoals bijvoorbeeld de pil. Denk hier wel goed over na, want in de heat of the moment besluiten om het zonder jasje te doen, kan ook veel minder leuke gevolgen hebben. Pas dus op!

De nachtwinkel

Kun je het toch niet laten? Ren dan even snel naar de dichtstbijzijnde nachtwinkel of apotheek. Jullie kunnen er samen een uitstapje van maken en daarna gewoon weer opnieuw beginnen, toch? Des te meer spanning er tussen jullie hangt en des te ongemakkelijker voor de persoon achter de kassa.. Hebben jullie ook direct iets waar jullie samen om kunnen lachen.

Even niet

Zijn de bovenstaande opties niet aan de orde? Kies er dan gewoon voor om het even over te slaan. Misschien dat de nieuwe aflevering van jullie lievelingsserie al op Netflix te vinden is? Knuffelen is ook lekker..

Voor het zingen?

Het alom bekende ‘voor het zingen de kerk uit’ wordt vaak gezien als ‘beter dan niets’. Pas op, deze optie wordt vaak als onveilig bestempeld. Hier geldt dus hetzelfde: weet wat je doet en denk er goed over na. Heb het erover en doe geen dingen waar je achteraf spijt van krijgt. Uiteindelijk weet je zelf het beste wat de juiste keuze is voor jou en jouw lover.


Waar wacht je nog op? Register

Zij vonden een partner op Lexa.nl

Jouw mooiste verhaal

Vonden jullie elkaar ook op Lexa.nl? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats komen op de site.

Deel jouw verhaal

Ontdek de Lexa Events
Ontdek de Lexa Events
Events

Stem!

Flirten met een collega: ja of nee?

Lexa Events

Laat cookies toe om toegang te krijgen tot de inhoud.
© Up To Date - Lexa

Sluiten X

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden, en om content van sociale platforms in te schakelen inclusief het delen van buttons en uploaden van content. Meer info