Bijeenkomsten Lexa / Home / Dating / 5 sportieve dates voor de zomer
share on facebook

5 sportieve dates voor de zomer

Getty Images

Het EK, de Tour de France, de Olympische Spelen.. Sportliefhebbers kunnen deze zomer hun hart ophalen. Al die sportevents op TV zorgen ervoor dat het bij jezelf toch ook een beetje begint te kriebelen.. Heb jij een date gepland en kan jij eigenlijk niet meer wachten op een beetje actie in de taxi? Check dan het lijstje hieronder en neem jouw crush mee op een sportieve date!

1. Waterskiën

Waterskiën is een perfecte zomerdate voor de sportieve waterratjes onder ons. Omstebeurt op skies achter een boot hangen, terwijl de ander jou uit de boot kan aanmoedigen (of uitlachen toelachen). Het is namelijk geen sport voor watjes! Je lichaam krijgt flink wat te verduren als jij zo charmant mogelijk je staande probeert te houden. Heb je het eenmaal onder de knie, dan zul je zien dat je er geen genoeg van kan krijgen. Start de motor!

2. Kanoën

Lekker peddelen en genieten van de zon, terwijl jullie elkaar op een ontspannen manier leren kennen. Klinkt dit als een muziek in je oren? Neem jouw crush dan mee voor een middagje kanoën! Zo kan je direct zien hoe het staat met de armspieren van jouw crush. Vergeet het supersexy zwemvest niet, want er bestaat de kans dat je omslaat. Dit kan op een nogal onhandige manier gaan, dus dat wordt gegarandeerd lachen, gieren, brullen!

3. Quad rijden

Jouw crush op een quad? Dat moet wel een stoer gezicht zijn! Samen scheuren over het strand, de wijde velden of door het bos. Quad rijden is een uitgelezen date voor daredevils. Deze vierwielige motor kan namelijk wel 50 kilometer per uur halen. Klamp je daarom maar goed vast aan je lover als je achterop zit, it’s gonna be a bumpy ride..

4. Surfen

Trek die surfplank uit de kast en ga samen surfen op jullie eerste date. Een goede golf pakken op zee of wind in je zeil, terwijl je over een Nederlandse plas scheurt kan zo’n kick geven! Blijven jullie allebei steady staan, dan hebben jullie daarna samen iets om trots op te zijn. Na zo’n inspanning hebben jullie zeker wel een ijskoud drankje verdiend! Wie weet heb je nog het geluk dat jullie samen de zon in het water zien zakken.. Wat wil een mens nog meer?

5.  Mountainbiken

Deze lijst is natuurlijk niet compleet zonder misschien wel de allersportiefste zomerdate: mountainbiken! Perfect voor de avontuurlijke sportievelingen die niet bang zijn voor een beetje modder. Je zit namelijk zeker weten aan het eind van de dag van top tot teen onder de derrie. Maar hé, wat is er nou leuker dan samen met een fiets te crossen door de meest onbegaanbare paadjes? Een date om niet snel meer te vergeten!

 


Waar wacht je nog op? Register

Zij vonden een partner op Lexa.nl

Jouw mooiste verhaal

Vonden jullie elkaar ook op Lexa.nl? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats komen op de site.

Deel jouw verhaal

Ontdek de Lexa Events
Ontdek de Lexa Events
Events

Stem!

Flirten met een collega: ja of nee?

Lexa Events

Laat cookies toe om toegang te krijgen tot de inhoud.
© Up To Date - Lexa

Sluiten X

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden, en om content van sociale platforms in te schakelen inclusief het delen van buttons en uploaden van content. Meer info