Bijeenkomsten Lexa / Home / Dating / Nieuw jaar, nieuwe dates: nieuwe criteria?
share on facebook

Nieuw jaar, nieuwe dates: nieuwe criteria?

Getty Images

Had jij afgelopen jaar geen succes op het gebied van dates? Op Lexa leken zij precies jouw type, maar op de date zelf bleken zij toch niet precies te zijn waar jij naar op zoek was. Geef het niet op: 2016 is inmiddels aangebroken en dit betekent nieuwe ronde, nieuwe kansen. Druk op de reset-knop, geef jouw profiel een nieuwe look en begin het nieuwe jaar met een schone lei. New year, new you! En wat doet de nieuwe you? Juist, lekker doordaten!

Wil jij 2016 een spannend datingjaar maken, dan is het misschien leuk om het een keer anders aan te pakken. Een manier om dit te doen is door jouw criteria bij te stellen. Neem een sprong naar het onbekende en date bijvoorbeeld eens iemand waar je in eerste instantie helemaal niet op zou vallen! Wanneer jij nieuwe criteria voor jezelf bepaald, ontmoet je hoogstwaarschijnlijk een hoop leuke mensen waar je normaal niet mee in contact zou komen. Je zou nog weleens voor aangename verrassingen kunnen komen te staan.

Paste normaal blonde krullen en blauwe ogen helemaal in jouw straatje, date dan nu eens iemand met een zwart haar en donkere kijkers. Wie weet wordt jij betoverd door die donkere mooie ogen. Val jij normaal op uitgesproken types, ga eens op date met iemand die op Lexa erg verlegen over kwam. Dit hoeft namelijk niet te betekenen dat hij of zij ook ‘in het echt’ verlegen is. Wellicht voelt jouw date zich erg op zijn of haar gemak bij jou en staan jullie samen aan het eind van de avond schaterend op de bar te dansen.

Kortom, ga een avontuurlijk 2016 niet uit de weg. Van ieder risico dat je neemt wordt je weer wijzer, ook op datinggebied. Spreek mensen aan op een kennismakingsborrel waar je normaal niet een-twee-drie op zou afstappen. Nieuwe criteria zorgen voor een hoop interessante ervaringen. Ga daarom niet bij de pakken neerzitten na de eerste de beste flutdate, maar bel jouw vrienden en lach er om. En je weet maar nooit, misschien was de overschakeling naar nieuwe criteria precies waar je naar op zoek was en loop jij zo in de armen van een nieuwe lover!

stap uit comfortzone


Waar wacht je nog op? Register

Zij vonden een partner op Lexa.nl

Jouw mooiste verhaal

Vonden jullie elkaar ook op Lexa.nl? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats komen op de site.

Deel jouw verhaal

Ontdek de Lexa Events
Ontdek de Lexa Events
Events

Stem!

Flirten met een collega: ja of nee?

Lexa Events

Laat cookies toe om toegang te krijgen tot de inhoud.
© Up To Date - Lexa

Sluiten X

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden, en om content van sociale platforms in te schakelen inclusief het delen van buttons en uploaden van content. Meer info