Bijeenkomsten Lexa / Home / Dating / Help! Ben ik leuk genoeg?
share on facebook

Help! Ben ik leuk genoeg?

Getty Images

Krijg jij kriebels in je buik als je naar die persoon kijkt, maar weet je niet of zijn of haar blik ook zo op jou gericht is? Wil jij elke minuut van de dag met deze persoon doorbrengen, maar twijfel je of hij of zij het niet benauwd krijgt? Gevoelens zoals deze kunnen erg verwarrend en onzeker zijn. Hoe weet ik of de ander mij ook leuk vindt? Wees gerust, deze 5 signalen maken alles een stuk duidelijker!

1. Dat zei je toen een keer  

Heb jij twee weken geleden kort laten vallen dat jij een slaapzak nodig hebt voor dat kampeerweekend met je vrienden, en komt deze persoon dan aanzetten met een slaapzak? Dan is hij of zij zeker geïnteresseerd. Zolang kleine details als deze blijven hangen, dan zit jij gebakken.

2. Staarwedstrijdje

Telkens als jij praat zie je dat zijn of haar ogen strak op jou gericht blijven. Het maakt niet uit wat je zegt, de interesse gaat volledig uit naar jou. Uit oogcontact valt veel te herleiden. Onbewust in elkaars ogen staren is een manier van communicatie. Een manier om te achterhalen of de ander ook verliefd is of jou net zo aantrekkelijk vindt. Hebben jullie constant oogcontact? Dan heb jij zijn of haar interesse al lang gewekt!

3. Jouw mening telt

Als jij die persoon bent bij wie hij of zij om advies vraagt, dan is jouw mening goud waard. Weet hij niet welke schoenen hij moet kopen of wil zij weten wat buitenspel nou ook alweer betekent? Jij bent de redder in nood die als enige het antwoord heeft.

4. Waar en wanneer?

Als diegene jou echt leuk vindt, zal hij of zij er alles aan doen om tijd met jou door te brengen. ‘Per ongeluk tegenkomen’ zal niet meer van toepassing zijn. Als deze persoon een bezoekje brengt aan het café waarin jij werkt, of komt kijken naar jouw hockeywedstrijd, dan vindt hij of zij het heerlijk om bij jou te zijn.

5. Je bent plotseling hilarisch

Sla jij de plank totaal mis met dat ene grapje die je moeder ook zo leuk vond, en moet hij of zij hysterisch lachen? Dan heb jij volledig raak geschoten. In the pocket!


Waar wacht je nog op? Register

Zij vonden een partner op Lexa.nl

Jouw mooiste verhaal

Vonden jullie elkaar ook op Lexa.nl? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats komen op de site.

Deel jouw verhaal

Ontdek de Lexa Events
Ontdek de Lexa Events
Events

Stem!

Flirten met een collega: ja of nee?

Lexa Events

Laat cookies toe om toegang te krijgen tot de inhoud.
© Up To Date - Lexa

Sluiten X

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden, en om content van sociale platforms in te schakelen inclusief het delen van buttons en uploaden van content. Meer info