Bijeenkomsten Lexa / Home / Love & Sex / Dating / Goede plaatsen om te flirten in september?
share on facebook

Goede plaatsen om te flirten in september?

Maandenlang heb je er naar uitgekeken: de zomer. Lekker met je vrienden op vakantie en elke dag kans op een nieuwe zomerflirt. Maar voor je het wist, waren juli en augustus alweer achter de rug en zit je weer op kantoor te dagdromen. Niet getreurd! September is juist de ideale maand om jouw crush tegen het lijf te lopen.

Op naar het park

Zodra jouw lange werkdag erop zit, trek je met je vrienden een sprintje naar het dichtstbijzijnde park. Gewapend met een grote tas hapjes en drankjes kom jij de avond wel door. Terwijl jullie zo lang mogelijk van de laatste zonnestralen genieten, speur jij alvast de omgeving af. Welk type trekt vanavond jouw aandacht? In het park is vaak voor ieder wat wils, dus denk ook eens out of the box. Misschien is die langharige hunk met die gitaar wel helemaal jouw ding! Hebbes, je hebt iemand op het oog, maar wat nu? Loop op je crush af en vraag of je bijvoorbeeld even zijn kurkentrekker mag lenen omdat je die bent “vergeten”. Als je hem komt terugbrengen vraagt hij vast of jij bij hem en zijn vrienden komt zitten.

Terras

Hou jij helemaal niet van picknicken en krijg je een houten kont van het zitten op een kleedje? Zoek in september dan een lekker zonnig terras op, want daar is contact zo gemaakt. Jij maakt slim gebruik van het gebrek aan vrije tafeltjes en vraagt aan die gezellige mannen of jullie bij hen mogen aanschuiven. Zo dicht op elkaar gepropt, vang je al snel flarden van elkaars gesprekken op. Ideaal, want zo kan jij op het juiste moment inhaken met een leuke grap. Zit je niet dicht genoeg bij je crush? Bestel voor hem dan een drankje en laat het bij zijn tafeltje brengen. Spannend, maar wie niet waagt wie niet wint!

Last-minute zonvakantie

En heb je nog wat vakantiedagen over? Twijfel dan niet en zoek nog even de zon op. In september zul je geen families met krijsende kinderen tegenkomen op het strand of aan het zwembad. Zo spot je gelijk die andere leuke single die net als jij uit is op een zwoele nazomer!


Waar wacht je nog op? Register

Zij vonden een partner op Lexa.nl

Jouw mooiste verhaal

Vonden jullie elkaar ook op Lexa.nl? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats komen op de site.

Deel jouw verhaal

Ontdek de Lexa Events
Ontdek de Lexa Events
Events

Stem!

Flirten met een collega: ja of nee?

Lexa Events

Laat cookies toe om toegang te krijgen tot de inhoud.
© Up To Date - Lexa

Sluiten X

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden, en om content van sociale platforms in te schakelen inclusief het delen van buttons en uploaden van content. Meer info