Bijeenkomsten Lexa / Home / Dating / Mijn crush is bevriend met zijn ex.. Hoe ga ik hiermee om?
share on facebook

Mijn crush is bevriend met zijn ex.. Hoe ga ik hiermee om?

Getty Images

Na een tijdje scharrelen zijn jullie toch wel klaar voor de volgende stap: jij gaat vanavond zijn vrienden ontmoeten! Jij trekt je leukste jurkje uit de kast en hebt er hartstikke veel zin in. Eenmaal aangekomen in de bar herken jij een meisje van de foto’s.. Is dat niet zijn ex? Al gauw blijkt dat zijn ex ook onderdeel is van z’n hechte vriendengroep. De vraag is dan: hoe ga jij hiermee dealen?

Ex = Exit!

Als jouw crush nog met zijn ex omgaat, moet je altijd een ding in je achterhoofd houden: hun relatie is uit. Dit is natuurlijk niet voor niets. Zij hebben besloten om hun relatie te verbreken, maar dat hoeft niet te betekenen dat ze elkaar niet meer kunnen luchten of zien. Sterker nog, zij zijn gewoon vrienden geworden! Uit het feit dat hij zich ingeschreven heeft bij Lexa blijkt dat hij niks meer voor haar voelt en weer volledig openstaat voor daten met anderen. En jij hebt het geluk dat hij jou zo leuk vindt dat hij jou zelfs aan haar voorstelt. Met andere woorden: jij kan je zorgen laten varen. Misschien worden jullie zelfs vrienden!

Een nieuwe BFF

Het is van belang dat jij er voor openstaat om zijn ex te leren kennen. Een beetje gezonde jaloezie is natuurlijk helemaal niet erg, maar het is verstandig om hem niet te verbieden contact met zijn ex te hebben. Je creëert een spanning die er helemaal niet is. Dit zal averechts werken. Blijf daarom lekker relaxed! Als zij vrienden zijn, dan kunnen jullie toch ook vrienden worden? Jullie hebben in ieder geval al een ding gemeen: jullie vallen namelijk op dezelfde types! Je hoeft je dus geen zorgen te maken over een gebrek aan gesprekstof. Voor je het weet staan jullie uren te kletsen en heb jij er een nieuwe vriendin bij. Misschien kan zij jou wel wat geheimpjes over jouw nieuwe crush waar jij nog niet van op de hoogte was ;-)..

 

 

 

 

 


Waar wacht je nog op? Register

Zij vonden een partner op Lexa.nl

Jouw mooiste verhaal

Vonden jullie elkaar ook op Lexa.nl? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats komen op de site.

Deel jouw verhaal

Ontdek de Lexa Events
Ontdek de Lexa Events
Events

Stem!

Flirten met een collega: ja of nee?

Lexa Events

Laat cookies toe om toegang te krijgen tot de inhoud.
© Up To Date - Lexa

Sluiten X

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden, en om content van sociale platforms in te schakelen inclusief het delen van buttons en uploaden van content. Meer info