Bijeenkomsten Lexa / Home / Dating / 7 tekenen dat jij hem leuk vindt
share on facebook

7 tekenen dat jij hem leuk vindt

De vlinders vliegen in het rond en jouw mondhoeken strekken zich uit van oor tot oor. Je ogen twinkelen en je haar glanst. Het is duidelijk. Je vind hem leuker dan leuk. Je danst in het rond op de muziek die uit de boxen klinkt. Wat voor soort muziek er wordt gespeeld, dat maakt niet uit. Jij hoort alleen de vogeltjes tjirpen. Herken jij jezelf hier in? Dan herken jij jezelf zeker in de volgende 7 tekenen die verklappen dat jij hem leuk vindt.

1. Gekluisterd aan je mobiel

Zodra je telefoon een geluidje maakt, duik jij al head-first op je mobiel. Is hij het of is het je moeder en ben je teleurgesteld? Jep, jij bent gekluisterd aan je telefoon en dol op de man aan de andere kant van de verbinding.

2. Je kan aan niks anders meer denken

Die laarzen die jij wilden zijn in de sale; je hebt een zeer goedkope vakantiedeal te pakken; je hebt een Michael Kors tas gewonnen; Brad Pitt wil met je trouwen. Je hebt geen idee wat er om je heen gebeurt, maar het kan je ook niets schelen. Het enige waar jij aan kan denken is die ene man (waar je waarschijnlijk ook aan denkt terwijl je dit leest).

3. Je vrienden worden gek van je

O kijk wat een leuke blauwe fiets, de sokken die hij gisteren aanhad hadden precies dezelfde kleur.’
Had ik al gezegd dat hij geen rijbewijs heeft.’
Hij poept alleen maar bloemetjes!’

Jouw vrienden voelen de frustratie al langzaam opborrelen, maar kunnen niet anders dan blij voor je zijn. Nu vinden ze het nog schattig.

4. Je deelt zijn mening

De kandidaat waar hij op stemt, de muesli waarmee hij ontbijt, de boeken die hij leest en zelfs de muziek waar hij naar luistert past precies bij wat jij vindt (of kan vinden). Ook al luisterde je eerst alleen maar naar Justin Bieber en wist je niet wat granola betekende, dat is voor nu nog niet zo heel belangrijk, toch?

5. Stalker much?

Die foto uit 2011 waar hij met zijn arm om dat meisje staat. Wie is dat? O, dat is een vriendinnetje van zijn zusje die hij op de camping in Blanes heeft ontmoet, maar ze zijn geen vrienden meer sinds 2012, volgen elkaar niet op twitter, en hebben geen connectie op Instagram. Uhhh, stalker much?

6. Je hebt geen honger

Je krijgt geen hap meer door je keel en elke hap is een te veel. De vlinders die zich in jouw buik bevinden hebben alle bruikbare ruimte ingenomen. Jouw buikje is gevuld met het mierzoete gevoel van liefde.

7. Je bent de hele dag vrolijk

Zelf als het regent loop jij over straat met een grote brede lach op je gezicht. Je aait het vervelende hondje van de buren, helpt een oud vrouwtje met oversteken en drukt de barista een iets te gulle tip in haar handen. Als sneeuwwitje begeef jij je over de straten en er is niemand die jouw lach weg kan toveren. Tenzij hij niet terug appt natuurlijk..


Waar wacht je nog op? Register

Zij vonden een partner op Lexa.nl

Jouw mooiste verhaal

Vonden jullie elkaar ook op Lexa.nl? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats komen op de site.

Deel jouw verhaal

Ontdek de Lexa Events
Ontdek de Lexa Events
Events

Stem!

Flirten met een collega: ja of nee?

Lexa Events

Laat cookies toe om toegang te krijgen tot de inhoud.
© Up To Date - Lexa

Sluiten X

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden, en om content van sociale platforms in te schakelen inclusief het delen van buttons en uploaden van content. Meer info