Bijeenkomsten Lexa / Home / Dating / 6 aanwijzingen dat jij misschien wel niet meer verliefd bent
share on facebook

6 aanwijzingen dat jij misschien wel niet meer verliefd bent

Getty Images

Jij hebt een waanzinnig leuk iemand leren kennen. De vonken spatten er vanaf en de vlinders in jouw buik laten jou geloven dat jij de liefde van je leven hebt gevonden. Jullie zitten samen op een dikke vette roze wolk, maar dan.. begint die wolk nou dunner te worden? Hierbij 6 aanwijzingen dat dit het misschien toch niet helemaal is.

1. Jij bent niet meer intens blij als jullie elkaar zien

Eerst was jij de dagen, minuten en seconden af aan het tellen totdat jullie elkaar weer zouden zien. Als jouw lover dan om de hoek kwam zetten, kon jij wel uit elkaar barsten van geluk! Dit gevoel is ver te zoeken. Sterker nog, je hebt misschien zelfs wel helemaal geen zin in jullie afspraak en wil liever thuis op de bank blijven hangen..

2. Jullie gedragen je als broer en zus

Jullie konden vroeger niet van elkaar afblijven, maar dat is nu absoluut niet meer het geval. Jullie praten met elkaar, maar kussen, zelfs knuffelen, voelt als een enorme verplichting. Dit hoeft niet te betekenen dat jij niet meer van hem of haar houdt. Jij voelt je alleen niet meer tot hem of haar aangetrokken.

3. Jullie maken veel ruzie

Jij pikt niks meer van de ander. De trekjes die je altijd zo leuk aan hem/haar vond, vind je nu heel erg irritant. Het is zelfs een van de voornaamste redenen dat jullie keer op keer weer ruzie met elkaar hebben. En ja, zelfs in jullie ruzies lijkt de vurige passie verdwenen..

4. Jullie vrijen (bijna) niet meer met elkaar

Als jij ’s avonds naast jouw lover in bed ligt, sta jij nou niet bepaald te springen om te gaan voor die vuurwerkshow. Die ene keer dat jullie het doen is het ook alleen maar omdat jij beseft dat jullie het al drie weken niet meer gedaan hebben.

5. Jij hebt oog voor anderen

Jij dacht dat jij een echte catch had en niemand daar aan kon tippen. Nu valt het je opeens op dat er ook nog andere mensen om je heen zijn waar jij je stiekem best wel tot aangetrokken voelt. Dit is toch wel een teken aan de wand dat jij misschien niet meer zo verliefd bent.

6. Jij mist iets

Jij kan niet goed verklaren wat het is, maar het voelt niet goed. Het plaatje lijkt niet meer compleet. Jij wil het eigenlijk ook helemaal niet weten, want jouw gevoel zegt genoeg: jij gaat niet gelukkig worden in deze relatie..

Twijfel je toch wel? Probeer er met elkaar over te praten. Wie weet is het gewoon een dip en kunnen jullie hier samen uitkomen!


Waar wacht je nog op? Register

Zij vonden een partner op Lexa.nl

Jouw mooiste verhaal

Vonden jullie elkaar ook op Lexa.nl? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats komen op de site.

Deel jouw verhaal

Ontdek de Lexa Events
Ontdek de Lexa Events
Events

Stem!

Flirten met een collega: ja of nee?

Lexa Events

Laat cookies toe om toegang te krijgen tot de inhoud.
© Up To Date - Lexa

Sluiten X

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden, en om content van sociale platforms in te schakelen inclusief het delen van buttons en uploaden van content. Meer info