Bijeenkomsten Lexa / Home / Dating / 5 x outdoordating
share on facebook

5 x outdoordating

Getty Images

De bomen staan in bloei en de vogeltjes fluiten, daten doe je in juni.. buiten! Oké, flauw rijmpje, maar het is wel een goed idee. Het is namelijk zomer en dat betekent zoveel mogelijk tijd buiten spenderen. We zitten de helft van het jaar al binnen, dus een frisse neus halen op de momenten dat het kan is zeker aan te raden. Heb jij binnenkort een date gepland, skip dan die bioscoop of het restaurant en ga samen op pad in de buitenlucht! Wil jij met een gezellig plan op de proppen komen, check dan onderstaand lijstje voor 5 leuke en originele buitendates!

1. Varen

Al dat water in Nederland, daar moet je toch gebruik van maken op een mooie dag? De wereld lijkt vanaf het water namelijk véél mooier. Ga daarom samen zeilen op het IJsselmeer of een ander watertje bij jou in de buurt! Is jouw date meer een stadsmens, dan doe je hem of haar vast een plezier met een rondvaart door de grachten van Amsterdam. Reuzegezellig en genoeg te zien! .

2. Picknicken

Deze ouderwetse date heeft in al haar jaren niet aan charme ingeleverd. Het hoge gras, een picknickmand, een kleedje en een goede fles champagne: picknicken is een echte date uit het boekje. Dat is niet gek, het is ook hartstikke romantisch! Wie weet waar deze middag in het gras naar leidt..

3. Sporten

Jullie hoeven natuurlijk niet direct een halve marathon te rennen, maar een uurtje tennissen kan bijvoorbeeld hartstikke gezellig zijn! Een kanttekening: het is niet verstandig om op date 1 direct partijtje te spelen. Dit om te voorkomen dat jullie met ruzie naar huis gaan..

4. Strand

Misschien niet een van de origineelste ideeën, maar zeker een van de beste. De magie van de zeelucht lijkt altijd te werken! Of zijn het toch de voetjes in het zand? Hoe dan ook, neem jouw date mee naar het strand en de kans is groot dat er een vervolgdate komt!

5. Buitenconcert

Een leuk en origineel idee voor een date is samen naar een concert in de buitenlucht. Een warme zomeravond in het park, een koud drankje in je hand, lekkere tunes en goed gezelschap: wat wil een mens nog meer? Dat moet wel een topdate worden!


Waar wacht je nog op? Register

Zij vonden een partner op Lexa.nl

Jouw mooiste verhaal

Vonden jullie elkaar ook op Lexa.nl? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats komen op de site.

Deel jouw verhaal

Ontdek de Lexa Events
Ontdek de Lexa Events
Events

Stem!

Flirten met een collega: ja of nee?

Lexa Events

Laat cookies toe om toegang te krijgen tot de inhoud.
© Up To Date - Lexa

Sluiten X

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden, en om content van sociale platforms in te schakelen inclusief het delen van buttons en uploaden van content. Meer info