Bijeenkomsten Lexa / Home / Bericht uitpluizen / Bericht uitpluizen: het bericht (#drunk) ontvangen na middernacht
share on facebook

Bericht uitpluizen: het bericht (#drunk) ontvangen na middernacht

Een tijdje geleden heb ik Marc ontmoet op Lexa. Wij zijn nu al wekenlang aan het chatten en leren elkaar steeds beter kennen. Het wordt leuker en leuker, iedere dag blijken we weer vanalles met elkaar gemeen te hebben! Na een succesvolle eerste date blijven wij berichtjes naar elkaar sturen. Een tweede date zit er zeker aan te komen.. Marc is een tikkeltje spiritueel, gevoelig en altijd even attent. Dit is precies waar ik aan dacht deze late zaterdagavond wanneer mijn telefoon opeens geluid geeft.. YES, een berichtje van Marc! Ik ben direct enthousiast, maar het sms’je is, laten we zeggen.. enigszins verwarrend: « Ik sta voor je huis.. Zal ik naar boven komen? »

Het sms’je van een crush die net een (of meerdere) glazen teveel heeft gedronken

Ik staar naar het scherm en blinde paniek neemt de overhand. Als dit echt waar is, als Marc echt voor de intercom staat te wachten totdat ik er een zenuwachtig hallootje uitpers, dan heb ik nog pakweg 3 minuten om die foeilelijke oversized pyjama te lozen, mijn haar te wassen, tanden te poetsen, een outfit te vinden, de afwas te doen, en mij op te maken (niet per se in deze volgorde).

Op hetzelfde moment vind ik deze situatie eigenlijk nogal vreemd. Het sms’je dat ik net heb ontvangen matcht totaal niet met karakter van Marc dat ik tot nu toe van hem gezien heb: een gentleman, lief, zacht en zelfs een beetje verlegen. Als ik naar de klok kijk, dringt het opeens tot mij door.. Het is 00:18, zou het kunnen zijn dat hij misschien.. een beetje dronken is? Als dat het geval is, kan ik alleen maar lachen en besluit ik om de gok te wagen en alles op zijn beloop te laten.

Na een snelle blik uit het raam om te checken of hij er echt staat, blijkt de beste man niet eens in de straat te zijn (#opluchting). Ik besluit hem iets terug te sturen. Ik kan nu wel het boze meisje gaan spelen, maar dat maakt de situatie ook zo ongemakkelijk. Hij ging voor een gewaagd sms’je? Dan ga ik ook voor gewaagd. En ik denk bij mezelf, dronken sms’jes versturen kan soms toch wel erg leuk zijn!


Waar wacht je nog op? Register

Zij vonden een partner op Lexa.nl

Jouw mooiste verhaal

Vonden jullie elkaar ook op Lexa.nl? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats komen op de site.

Deel jouw verhaal

Ontdek de Lexa Events
Ontdek de Lexa Events
Events

Stem!

Flirten met een collega: ja of nee?

Lexa Events

Laat cookies toe om toegang te krijgen tot de inhoud.
© Up To Date - Lexa

Sluiten X

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden, en om content van sociale platforms in te schakelen inclusief het delen van buttons en uploaden van content. Meer info