Bijeenkomsten Lexa / Home / Trends / Zou jij daten met een blogger/vlogger?
share on facebook

Zou jij daten met een blogger/vlogger?

Giphy

#firstdate #spannend #spinazietussentanden #awkward #cute #crush #datenmeteenblogger

Een groot en bovenal hip onderdeel van de social media-markt zijn de bloggers en de vloggers. Ze zijn interessant, overal aanwezig, en van alles op de hoogte. Daten met een blogger zou dus voor enige spanning kunnen zorgen. Bloggers delen nou eenmaal een groot deel van hun leven met hun lezers, maar dat betekent niet dat jouw persoonlijke of gênante verhalen direct online zullen verschijnen. Tenzij je er een tegen de haren instrijkt natuurlijk… Daten met een blogger/vlogger: is dat nou een goed idee?

Ja!

Een blogger/vlogger heeft plezier in z’n werk omdat hij/zij altijd iets interessants te zeggen heeft. Het is dus noodzakelijk om een fascinerende kijk te hebben op alledaagse kwesties. Dit kan dus betekenen dat jouw bloggercrush voor de meest bijzondere discussies en gesprekken kan zorgen.

En dit niet alleen! Hij/zij is op de hoogte van alle hippe hotspots, restaurants, pop-up stores, artiesten, noem maar op. Van het verkrijgen van gratis entreekaartjes heeft jouw blogger vast ook wel kaas gegeten!

Ook belangrijk is natuurlijk dat hij/zij er altijd piekfijn in orde uitziet. Het kan namelijk voorkomen dat er zo nu en dan een fotootje geschoten moet worden. Zorg maar dat je uit beeld blijft wanneer jij jezelf lekker met een handjevol popcorn en een onesie op de bank stationeert! En anders kan er gewoon een mooi filtertje overheen.

Nee..

Zoals gezegd hierboven kan het zijn dat foto’s en video’s onmisbaar zijn op zijn/haar website. In dat geval is er waarschijnlijk sprake van een serieuze telefoonverslaving. Elke gebeurtenis moet vastgelegd worden: Oatmeal-granola flavored bananabread, foto; double denim outfitje klaargelegd, foto; krantje lezen met een dark-roast zwarte koffie: video. De selfie Cam staat altijd op scherp! Jouw blogger/vlogger moet de hele dag álles in de gaten houden. Dit betekent dat hij/zij van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds z’n tijd zal verdoen aan social media. Hij/zij is altijd online!

De kans dat een gedeelte van jouw leven openbaar zal worden gesteld is dus ook aanwezig, want jij maakt immers ook deel uit van zijn/haar leven. Ook jij zal dus iets meer je best moeten doen om er de gehele dag picture-perfect uit te zien.

Last but not least: daten met een blogger of vlogger heeft als gevolg dat de spontaniteit langzaam weg zal ebben. Veel uitjes of gebeurtenissen zullen met voorbedachte rade opgezet worden, want een blogger leeft nou eenmaal een interessant(-lijkend) leven.

Verschijnt jullie eerste date niet direct op social media? Dan liked deze blogger/vlogger jou misschien wel!


Waar wacht je nog op? Register

Zij vonden een partner op Lexa.nl

Jouw mooiste verhaal

Vonden jullie elkaar ook op Lexa.nl? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats komen op de site.

Deel jouw verhaal

Ontdek de Lexa Events
Ontdek de Lexa Events
Events

Stem!

Flirten met een collega: ja of nee?

Lexa Events

Laat cookies toe om toegang te krijgen tot de inhoud.
© Up To Date - Lexa

Sluiten X

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden, en om content van sociale platforms in te schakelen inclusief het delen van buttons en uploaden van content. Meer info