Bijeenkomsten Lexa / Home / Trends / Wat te doen op Valentijn zonder valentijn?
share on facebook

Wat te doen op Valentijn zonder valentijn?

Pexels

14 februari. Valentijnsdag. Je hebt dit jaar geen lover, crush of date. WAT NU? Valentijnsdag draait voornamelijk om liefde, maar wie zegt je daar iemand anders voor nodig hebt? Selflove is toch ook een vorm van liefde? Misschien wel de sterkste! Maak je niet dik, jij hebt cupido niet nodig!

1. Single vrienden

Er zijn genoeg mensen om jou heen die in het zelfde schuitje zitten. Ook zij zwelgen niet in zelfmedelijden. Ga samen aan de bar hangen, kijk een horrorfilm, maak cocktails of bezoek samen een museum. Wanneer jij deze dag met vrienden doorbrengt, voel jij je een stuk minder eenzaam.

2. Winkelen

Een (of twee) paar nieuwe schoenen kunnen er ook voor zorgen dat jouw eenzaamheid aanzienlijk minder pijnlijk is. Aangezien je geen valentijnscadeau hoeft te kopen, bespaar je veel geld en dat kun jij wel gebruiken! Koop een nieuw boek, een berg make-up, of een splinternieuwe outfit. Je hebt het verdiend!

3. Spa dag

Schat kun je me even kriebelen? nee, over mijn hele rug. Schat, je draait cirkeltjes. laat maar.. Herkenbaar? Hier heb jij geen last van! Jij neemt namelijk heerlijke massages, bezoekt Turkse stoombaden en warme sauna’s op Valentijnsdag! Geniet van de professionele massages waarbij je hem/haar niet telkens hoeft aan te tikken om door te gaan.

4. Koken

Vandaag eet jij waar je zelf zin in hebt. Andersomdiner? Toetjesdiner? Patat met appelmoes of een uitgebreid driegangenmenu? Even lekker gezond of buitensporig ongezond? Wat maakt het uit, jij bepaalt wat er geserveerd wordt.

5. Happy single!

Hallo, je bent niet de enige single. Ga er op uit en zie wat er te halen valt. Gooi die oneliner eruit en oefen met flirten. Je hebt niks te verliezen en zij ook niet! Wie weet ontmoet jij vanavond jouw lover wel?

6. Sporten

Je hoeft niet eeuwig stil te zitten. Ren een rondje in het park of ga een uurtje kickboxen. Gooi jouw energie eruit en ervaar hoeveel energie je er ook van krijgt. Heerlijk toch?

7. De pre-première en afterparty van Rokjesdag

Kom samen met jouw vriend(inn)en naar de pre-première van Rokjesdag! Heb je zin om daarna nog even de dansvloer op te gaan? De afterparty is om de hoek en wie weet win jij wel een Meet & Greet met Manuel Broekman. Meld je aan op bit.ly/1RViMFC en dans samen de nacht door. Voor je het weet is het 15 februari. Je gaat de avond van jouw leven hebben! Suck it cupido!


Waar wacht je nog op? Register

Zij vonden een partner op Lexa.nl

Jouw mooiste verhaal

Vonden jullie elkaar ook op Lexa.nl? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats komen op de site.

Deel jouw verhaal

Ontdek de Lexa Events
Ontdek de Lexa Events
Events

Stem!

Flirten met een collega: ja of nee?

Lexa Events

Laat cookies toe om toegang te krijgen tot de inhoud.
© Up To Date - Lexa

Sluiten X

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden, en om content van sociale platforms in te schakelen inclusief het delen van buttons en uploaden van content. Meer info