Bijeenkomsten Lexa / Home / Trends / #Movember : de snor in al zijn vormen en maten!
share on facebook

#Movember : de snor in al zijn vormen en maten!

Getty Images

November is inmiddels alweer in volle gang. De winterjassen komen langzaam uit de kasten en het straatbeeld vult zich met ingepakte cadeautjes, Sinterklazen en zwarte pieten. Maar sinds een paar jaar is november niet alleen de maand van de man met de mijter, het is ook de maand van de man met de snor. Mannen, als u nog geen snorretje spaart, dan is nu tijd om uw gezichtshaar te laten staan, het is namelijk Movember!

Movember

De Movember Foundation is een wereldwijde liefdadigheidsinstelling die zich inzet voor een gelukkiger, gezonder en langer leven voor mannen. Sinds 2003 hebben miljoenen mensen zich bij de gezondheidsbeweging voor mannen aangesloten en 485 miljoen euro ingezameld. Hiermee worden duizenden programma’s gericht op prostaatkanker, teelbalkanker, psychische gezondheidsproblemen en lichamelijke inactiviteit gefinancierd.

Om Movember te steunen wordt er aan mannen gevraagd om in november hun snorren te laten staan. Tijd om te kijken naar een tussenstand. Wat hebben de mannen all over the world eigenlijk in huis?

de Vlas

Vlas

De een wordt met een snor geboren, de ander heeft na maanden sparen een klein donsje op de bovenlip. Maar hun minimale gezichtshaar houdt ze in Movember niet tegen. Een snor is een snor!

de Pornstache

Pornstache1

Een pornstache is een snor die langs de mondhoeken naar beneden groeit. Deze snor was vroeger enorm populair in films ‘voor volwassenen’ en maakt ieder jaar weer een glansrijke comeback.

de Handlebars

Dali

De handlebars worden vaak verward met de pornstache. Begrijpelijk, de naam van deze snor stamt uit dezelfde filmcategorie. ‘Een goede houvast voor de vrouw’ is het doel van deze snor.

de Ladymoustache

Ladymoustach

Normaliter zijn vrouwen niet bepaald gediend van haartjes op hun bovenlip, maar tijdens Movember voelen zij zich maar wat buitengesloten. Oplossing: creatieve nepsnorretjes.

de Chaplin

Charlie Chaplin, het dansende kereltje met stok, bolhoedje én de smalle dikke snor. Dit snorretje is zo breed als de neus en mateloos populair onder de mannen. Vrouwen moeten er weinig van hebben..

de FacialHair-Everywhere

Bearded

Sommige mannen hebben een overschot aan facial hair en verbergen dit niet. Integendeel, zij laten hun enorme baarden groeien en groeien en gebruiken hierbij hun volle snor als pronkstuk.

de Artmoustache

Art

Iedere snor verbleekt bij de artmoustache. Een waar kunstwerk tussen de neus en de bovenlip. Krullen, stijlen, verven, lakken, deze snorrenmannen zijn niet bang om nagekeken te worden.

La moustache Française

French

Chique en elegant, zoals de Fransen kunnen zijn. Een moustache française is een dun snorretje, niet te overdreven en goed verzorgd. Niet te veel gekkigheid, gewoon zoals je een snor zou tekenen.

de Peutersnor

Baby

Ook voor de allerkleinsten blijft Movember niet onopgemerkt. De snorrenspeen is in deze tijd van het jaar razendsnel populair. Logisch, een baby die eruitziet als een chique man is ook nogal schattig.

Every man’s dream: de snor van Tom Selleck

Tom

Zeg je snor, zeg je Tom Selleck. De koning van de snor. Zelfs Chuck Norris kan hier een puntje aan zuigen.. Heb jij zo’n soortgelijke snor? Koester deze gezichtspracht en scheer ‘m nooit, maar dan ook nooit af. Movember forever! 

 

 

 


Waar wacht je nog op? Register

Zij vonden een partner op Lexa.nl

Jouw mooiste verhaal

Vonden jullie elkaar ook op Lexa.nl? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats komen op de site.

Deel jouw verhaal

Ontdek de Lexa Events
Ontdek de Lexa Events
Events

Stem!

Flirten met een collega: ja of nee?

Lexa Events

Laat cookies toe om toegang te krijgen tot de inhoud.
© Up To Date - Lexa

Sluiten X

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden, en om content van sociale platforms in te schakelen inclusief het delen van buttons en uploaden van content. Meer info