Bijeenkomsten Lexa / Home / Trends / Een liefdestatoeage: goed of slecht idee?
share on facebook

Een liefdestatoeage: goed of slecht idee?

Getty Images

Jij hebt iemand ontmoet op Lexa en je wist het direct: dit is degene waar je al die tijd naar op zoek was. Jullie hebben inmiddels al een tijdje een relatie, maar jouw hart maakt nog altijd een sprongetje als jouw crush weer de hoek om komt lopen. Er was dan ook niets dat jullie tegenhield om deze zomer samen op vakantie te gaan. Na een romantische strandwandeling passeren jullie een tattoo shop. Jij hebt altijd al een zwak voor tatoeages. Jullie kijken elkaar aan en denken hetzelfde.. Gaan jullie deze vakantie de rebel uithangen en de liefde voor elkaar vereeuwigen met een tatoeage of is dit een heel erg stom idee en ga je er later spijt van krijgen? Wij denken met je mee!

Let the inner rebel out!

Een plaatje op jouw lijf dat jou laat herinneren aan een tijd dat jij op je allergelukkigst was.. Waarom niet? Als jij er zeker van bent dat jij de liefde van je leven hebt gevonden is een tatoeage met zijn of haar naam een prachtig symbool voor jullie liefde. Zoals jou vast meerdere malen in het leven is verteld: volg je gevoel en je weet zeker dat je de juiste keuze maakt. Ben je er dus helemaal zeker van? Go for it! Let wel op dat je gaat voor een betrouwbare en schone tattoo shop, voordat er een spelfout wordt gemaakt of jouw memorabele liefdestatoeage gepaard gaat met ontstekingen. Zou toch net jammer zijn.

Of toch niet?

Jij laat levensgroot Cindy op je borst tatoeëren, maar een week later blijkt dat Cindy ook nog een ander vriendje heeft. Jep, we kennen allemaal de horrorverhalen. Het enige wat je nog kan doen is hopen dat een andere Cindy je hart verovert (of een Mindy, correcties zijn zo gemaakt), anders zit je toch mooi met de gebakken peren. Daarom is het verstandig om er echt 100% zeker van te zijn dat jij en je lover voor altijd samen blijven, voordat jij een liefdestatoeage laat zetten. Er zijn nog zoveel andere manieren om jouw liefde aan de ander te tonen en een bevestiging op je lijf draag je namelijk toch de rest van je leven met je mee. Living on the edge is leuk, maar een tatoeage laten verwijderen is nogal een pijnlijke ervaring.

Ons advies? Een beetje gek doen is nooit verkeerd. Volg je gevoel, maar ken de gevolgen. Er is geen weg terug! Krijg jij er toch later spijt van? Love your imperfections.. ;-)!


Waar wacht je nog op? Register

Zij vonden een partner op Lexa.nl

Jouw mooiste verhaal

Vonden jullie elkaar ook op Lexa.nl? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats komen op de site.

Deel jouw verhaal

Ontdek de Lexa Events
Ontdek de Lexa Events
Events

Stem!

Flirten met een collega: ja of nee?

Lexa Events

Laat cookies toe om toegang te krijgen tot de inhoud.
© Up To Date - Lexa

Sluiten X

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden, en om content van sociale platforms in te schakelen inclusief het delen van buttons en uploaden van content. Meer info