Bijeenkomsten Lexa / Home / Trends / Leuk: De shirts van Lexa & MMH
share on facebook

Leuk: De shirts van Lexa & MMH

Ze komen weleens langs op je Facebook-tijdlijn: de mensen die alles lijken te hebben. De beauty, de brains, een leuke lover.. Kortom, een prachtleven. Hoe kan dat toch? Ben jij dan de enige die gebreken heeft? Hebben zij geen imperfecties? Wees gerust, niets is minder waar. Niemand is perfect, ook zij niet.

Iedereen heeft trekjes of uiterlijke onvolmaaktheden waar zij niet trots op zijn. Maar… That’s about to change! Wat blijkt namelijk? Wat jij niet leuk vindt aan jezelf, vindt de ander juist aantrekkelijk. Ben trots op jouw imperfecties en verberg ze niet. Het zijn juist de imperfecties die jou zo uniek maken! Met deze gedachten besloot Lexa om #loveyourimperfections T-shirts te ontwerpen. Onder andere Bastiaan van Schaik, Lizzy van der Ligt en Sabina Meijer onthulde hun imperfectie via deze shirts.

De T-shirts van Lexa werden populair en zo ontstond een samenwerking tussen Lexa en ModeMusthaves, één van de grootste onafhankelijke online concept stores van Nederland, om de #LoveYourImperfections T-shirts voor iedereen beschikbaar te maken. Via een Facebook poll kozen zij samen met Lexa daarom de drie meest voorkomende imperfecties. Het resultaat? Check ze hieronder!

Wil jij ook zo’n megaleuk shirt? Koop deze dan nu in de webshop van ModeMusthaves!

1. Oh! It’s wine o’clock

Post 13-11 MMH

2. Early Bird

Post 12-11 MMH

3. I’m just kidding

Post 10-11 shirt


Waar wacht je nog op? Register

Zij vonden een partner op Lexa.nl

Jouw mooiste verhaal

Vonden jullie elkaar ook op Lexa.nl? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats komen op de site.

Deel jouw verhaal

Ontdek de Lexa Events
Ontdek de Lexa Events
Events

Stem!

Flirten met een collega: ja of nee?

Lexa Events

Laat cookies toe om toegang te krijgen tot de inhoud.
© Up To Date - Lexa

Sluiten X

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden, en om content van sociale platforms in te schakelen inclusief het delen van buttons en uploaden van content. Meer info