Bijeenkomsten Lexa / Home / Trends / Koningsdag: een dag om te flirten!
share on facebook

Koningsdag: een dag om te flirten!

iStock

Heb jij de afgelopen dagen iets meegekregen van de weersvoorspellingen, dan ben je waarschijnlijk niet blij. Gelukkig houdt een beetje regen (jawel, of zelfs sneeuw) de gemiddelde Nederlander niet tegen om de straat op te gaan en wordt Koningsdag waarschijnlijk weer net zo mooi als alle voorgaande jaren! Voor de singles onder ons is deze dag al helemaal een feest, het is namelijk de uitgelezen dag om te flirten. Hoe? Dat lees je hier.

1. Jij hebt goed je best gedaan zeg!

Zorg dat jij er op en top uitziet en je zult zien dat je binnen mum van tijd aanspraak hebt! Zorg bijvoorbeeld voor een shirt of trui met een grappige opdruk of een gezellige oranje broek. Een opvallend item doet het ook altijd goed, zoals een leuke oranje pruik of gekke wimpers.

2. De beste dag van het jaar!

Vind jij Koningsdag een van de leukste dagen van het jaar? Dan komt het wel goed met dat flirten! Als jij plezier uitstraalt, zul je dit ook overbrengen. En wie wil er nou niet de hele dag op avontuur met die leuke lachebek?

3. Heb jij misschien een kauwgompie?

De kans is groot is dat jij ’s middags al aan een biertje staat en als lunch kiest voor een zak chips of een hotdog van de stand op de hoek. Als jij van plan bent om later op de dag iets dichter bij je crush te gaan staan, dan is het zeker geen slecht idee om een kauwgompje (en deo) op zak te hebben.

4. Wil je een spelletje met me spelen?

Koningsdag is de dag van Oud-Hollandse spelletjes! Een voortreffelijke kans om die knapperd uit te nodigen voor een potje zaklopen, spijkerpoepen of koekhappen. Flirten tijdens een spelletje is altijd een succes!

5. Zullen we samen verdwalen?

Vier jij Koningsdag in een van onze grote steden, dan is het ongetwijfeld loeidruk op straat. Heb jij iemand op het oog en wil jij ongestoord flirten, grijp dan je kans! Neem hem of haar dan mee naar de bar of een rustig hoekje. Voor je het weet ben je de rest van de groep uit het oog verloren..

6. Zing met me meee tot morgenvroeeeeg!

De Hollandse hits zijn op deze dag niet aan te slepen en wij houden d’r van! Iedereen staat dan waarschijnlijk uit volle borst mee te zingen alsof er geen morgen meer is. Het moment om je arm om jouw crush heen te slaan?

7. Wil je anders mijn trui lenen?

Een oude versiertruc, maar werkt nog steeds als een tierelier. Heeft jouw lover paarse lippen van de kou, dan wordt het tijd om jouw trui of jas af te staan. Ook al sta jij nu te bibberen, zij zal jou enorm dankbaar zijn en that’s all that matters. Goed werk, gentleman!


Waar wacht je nog op? Register

Zij vonden een partner op Lexa.nl

Jouw mooiste verhaal

Vonden jullie elkaar ook op Lexa.nl? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats komen op de site.

Deel jouw verhaal

Ontdek de Lexa Events
Ontdek de Lexa Events
Events

Stem!

Flirten met een collega: ja of nee?

Lexa Events

Laat cookies toe om toegang te krijgen tot de inhoud.
© Up To Date - Lexa

Sluiten X

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden, en om content van sociale platforms in te schakelen inclusief het delen van buttons en uploaden van content. Meer info