Bijeenkomsten Lexa / Home / Trends / Hoe moet ik flirten op wintersport?
share on facebook

Hoe moet ik flirten op wintersport?

Het wintersportseizoen is weer volop bezig en dit betekent voor skiërs en snowboarders een hoop vertier en plezier in de bergen. In de lift ontspannen met (hopelijk) een waterig zonnetje op je toet, de berg afrausen, lekker lunchen, om de dag te eindigen in een van de vele après-ski barretjes met glühwein of Jagertee. Je bent de hele dag omgeven door nieuwe gezichten die net als jij genieten van hun vakantie. Singles, denken jullie wat ik denk? Wintersport is een vakantie vol met flirtkansen!

On-piste flirten

Het flirten kan al vroeg op de dag beginnen. De rij voor de gondola of de stoeltjeslift is hét moment om een aantrekkelijk iemand te spotten! Heb jij iemand op het oog, probeer dan nonchalant naast hem/haar de lift in te schuiven. Tijdens de rit naar boven hebben jullie prachtig uitzicht en dit hardop concluderen zou een goede opening voor een beetje smalltalk kunnen zijn. Op wintersport is het niet moeilijk een spontaan praatje met elkaar te hebben, jullie hebben immers al één gemeenschappelijke hobby.

Ben jij een ervaren skiër, dan kan jij op de piste indruk maken met jouw ski- of snowboardskills. Als beginnend skiër is dit iets lastiger. Geef de hoop niet op en maak gebruik van jouw imperfecties! Een skiklasje is een goede manier om de hele dag ongegeneerd met iemand te flirten. Heb je geen behoefte aan een lesje en wil je het liever zelf doen, dan zou jij je bijvoorbeeld kunnen laten vallen als jouw stiekeme crush naar je kijkt. Grote kans dat hij/zij naar jou toekomt om je weer rechtop te zetten. Als bedankje kun je jouw nieuwe lover dan uitnodigen voor een après-ski date.

Off-piste flirten 

Regelrecht van de pistes richting de barretjes, het après-skiën kan beginnen! Een uitgelezen kans om jouw potentiële lover op te zoeken om een praatje mee te maken. In een après-ski bar hangt vaak een uitgelaten sfeer en het is een groot flirtparadijs. Er wordt een hoop gelachen en iedereen zingt mee met het jaarlijks terugkerende muziekrepertoire. Gezelligheid op en top!

Heb jij overdag nog niemand ontmoet, dan gebeurt dat vast tijdens het après-skiën. Probeer die knapperd mee te nemen naar de bar om een écht wintersportdrankje voor hem/haar te bestellen en samen een beetje op te warmen. Bestel nog een rondje (en nog een, en nog een), het is immers après-ski.. Voor je het weet staan jullie de rest van de avond samen te feesten! Hebben jullie er na sluitingstijd nog steeds geen genoeg van, trek hem/haar dan mee richting een discotheek. Hier kunnen jullie je ein-de-lijk ontdoen van die zes lagen kleding, om vervolgens samen de voetjes van de vloer te gooien.

Nu maar hopen dat jouw lover er morgen weer is!


Waar wacht je nog op? Register

Zij vonden een partner op Lexa.nl

Jouw mooiste verhaal

Vonden jullie elkaar ook op Lexa.nl? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats komen op de site.

Deel jouw verhaal

Ontdek de Lexa Events
Ontdek de Lexa Events
Events

Stem!

Flirten met een collega: ja of nee?

Lexa Events

Laat cookies toe om toegang te krijgen tot de inhoud.
© Up To Date - Lexa

Sluiten X

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden, en om content van sociale platforms in te schakelen inclusief het delen van buttons en uploaden van content. Meer info