Bijeenkomsten Lexa / Home / Trends / Hoe flirt ik op gay pride?
share on facebook

Hoe flirt ik op gay pride?

De Amsterdam Gay Pride staat weer voor de deur, en wat wordt het weer een prachtig feest! De stad is weer dolenthousiast en de wateren worden langzaam gevuld met de meest extravagante boten. Het feestelijke event met een homocultureel karakter is voor iedereen een dag om naar te verlangen en de uitgelezen kans om jouw flirtskills eens goed bij te schaven! Hoe? Lees deze 5 tips!

1. I’m on a boat

Het mooiste van Gay Pride in Amsterdam is natuurlijk de Gay Parade. Een prachtige kleurrijke en flamboyante parade waarbij de ene boot nog gekker versierd is dan de andere. Wil je meevaren? Dat kan! Versier je boot en nodig je vrienden, vrienden van vrienden en andere gezellige mensen uit. Je zult zien dat het een groot feest wordt en dat er genoeg mensen zijn waarmee jij kunt flirten! Geen boot? Versier dan iemand met een boot!

2. Flamboyant

Hoe meer over the top, hoe meer aandacht jij krijgt. Doe mee met de gekte van de dag en daag jezelf uit! Verkoop Lolly’s op straat, open een kissing booth, deel knuffels uit of geef mensen gratis complimentjes. Op deze manier maak jij jezelf zichtbaar tussen de roze boa’s, en vergroot jij je kansen op een echte pride crush. Be proud!

3. Verkleed jezelf

Je kunt natuurlijk niet de straat op in een spijkerbroek, hemd en sneakertjes. Dan kun je nog beter helemaal niks aantrekken! Bereid je voor op deze dag en bestel, koop of knutsel de gekste outfits. Ook op deze manier kun jij je onderscheiden van de rest. Bedenk iets origineels, en wees creatief! Niemand houdt van halfbakken werk.

4. Love is in the air

Tijdens Gay Pride is er werkelijk een overload aan liefde. Mensen zijn lief voor elkaar, zijn niet bang om zichzelf te zijn en schromen niet om hun liefde te tonen. Jij dus ook niet! Zie jij een knapperd varen op de grachten? Zwaai! Staat er een hottie naar je te kijken op de kade? Zwaai terug! Stel je open voor een avontuur, want alles is mogelijk tijdens Gay Pride.

5. Beweeg

Het feest verspreidt zich over de hele stad. Zorg er dus voor dat jij geen wortel staat te schieten! Loop naar het Amstel veldje, huppel naar de reguliersdwarsstraat en wandel langs de grachten. Hoe meer jij je verplaatst, hoe meer mensen je ontmoet en hoe groter de kans op een spannende ontmoeting. Heb jij hem of haar gevonden? Dan is het tijd om jouw anker uit te gooien!


Waar wacht je nog op? Register

Zij vonden een partner op Lexa.nl

Jouw mooiste verhaal

Vonden jullie elkaar ook op Lexa.nl? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats komen op de site.

Deel jouw verhaal

Ontdek de Lexa Events
Ontdek de Lexa Events
Events

Stem!

Flirten met een collega: ja of nee?

Lexa Events

Laat cookies toe om toegang te krijgen tot de inhoud.
© Up To Date - Lexa

Sluiten X

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden, en om content van sociale platforms in te schakelen inclusief het delen van buttons en uploaden van content. Meer info