Bijeenkomsten Lexa / Home / Technologie / Last minute date: 5 apps die je leven gaan redden
share on facebook

Last minute date: 5 apps die je leven gaan redden

Getty Images

Heee, ik ben toch al in de buurt. Zullen we anders over een uurtje afspreken?‘ Nee. Nee. Nee. ‘Ja, is goed.‘ WHY?? Oké. Accepteren. Je hebt nu tegen beter weten in toch ja gezegd, negeer de tijdsdruk, schenk eerst een glas wijn voor jezelf in en ga nadenken hoe je deze date gaat laten slagen. Je doet dan hoogstwaarschijnlijk wat vrijwel ieder mens in 2015 doet: telefoon erbij pakken, oftewel every person’s life saver. Wat blijkt? Zelfs in barre tijden van last minute dates kan jouw elektronische BFF jou helpen. Het enige wat jij hoeft te doen is deze apps downloaden, en dan is die date a piece of cake. BRING IT ON!

1. Spotify

Spotify
Een ouwe gouwe. Als je nog geen Spotify-profiel hebt, maak deze dan zo snel mogelijk aan. Deze muziek-app helpt je namelijk overal doorheen, dus ook door date-stress. Kies een uit van de vele uptempo playlistjes, zet het volume op maximaal en sla je kast open om eens te kijken met welk outfit jij deze date gaat rocken.

2. Uber

Uber
Gebruik de Uber-app om een super-de-luxe taxi te boeken. Uber geeft aan hoelang het duurt voordat ze jou op kunnen halen en hoeveel jouw taxirit gaat kosten. Je komt dus in ieder geval niet voor verrassingen te staan. De prijs verschilt niet of nauwelijks met een gewone taxi en de service is bovengemiddeld goed. Zo kan jij lekker ontspannen naar jouw date.

3. Quizup

Quizup
Zit je toch lichtelijk te zenuwen achterin die taxi? Speel dan een spelletje om een beetje te relaxen. Quizup is een quiz-app waarbij gekozen kan worden uit honderden categorieën. Kies een categorie waarbij jouw algemene kennis getest wordt en probeer de informatie die de app jou geeft te onthouden. Met deze info zou je zo nog eens indruk kunnen gaan maken op jouw date.

4. Fake-a-Call

Fake-a-call

Eenmaal aangekomen blijk je voor niks zo gezenuwd te hebben. Jouw date blijkt na 10 minuten al een enorm suffe dodo en je wil het liefst binnen 1 minuut weer weg. Nou, dat kan met de Fake-a-Call-app! Je telefoon rinkelt echt, er is een echte stem aan de andere kant van de lijn, maar het is hartstikke nep! Je zegt dat je een erg telefoontje hebt gehad en dat je echt weg moet. Zo, opgelost.

5. Booking Now

Booknow
Maar.. Laten we hopen dat je date wel leuk is. Misschien wel zo leuk dat je hem of haar mee naar huis wil nemen. Door omstandigheden kunnen jullie niet naar jouw huis en hetzelfde geldt voor zijn huis. Oplossing: een hotelkamer! Met Booking Now-app kun je direct een kamer boeken wanneer je er een nodig hebt. Waar wacht je nog op?


Waar wacht je nog op? Register

Zij vonden een partner op Lexa.nl

Jouw mooiste verhaal

Vonden jullie elkaar ook op Lexa.nl? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats komen op de site.

Deel jouw verhaal

Ontdek de Lexa Events
Ontdek de Lexa Events
Events

Stem!

Flirten met een collega: ja of nee?

Lexa Events

Laat cookies toe om toegang te krijgen tot de inhoud.
© Up To Date - Lexa

Sluiten X

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden, en om content van sociale platforms in te schakelen inclusief het delen van buttons en uploaden van content. Meer info