Bijeenkomsten Lexa / Home / Technologie / Hoe te flirten in GIFS?
share on facebook

Hoe te flirten in GIFS?

Getty Images

Tenzij je behoort tot de groep van de laatste mensen op aarde zonder telefoon of internet, wordt je er hoogstwaarschijnlijk mee plat gebombardeerd: GIFjes. Een GIF (voluit een Graphics Interchange Format) is een geanimeerd digitaal fragment en hangt tussen een foto en een video in. Het zijn namelijk afbeeldingen die heel snel achter elkaar flitsen, waardoor het op een korte video lijkt. Een modern flipboekje, laten we maar zeggen.

Voor diegenen die inderdaad niet mee zijn gegaan in het digitale tijdperk: jullie missen iets! GIFs kunnen zonder woorden (vaak op een hilarische manier) precies laten zien wat jij wil zeggen. Jep, je raadt het al, dit biedt een hoop uitkomsten in de datingwereld.

Wil jij aan jouw crush laten weten hoe jij je voelt, kan je even niet op je woorden komen of wil je hem/haar gewoon even laten lachen, dan zijn GIFs helemaal wat jij nodig hebt. Flirten is nog nooit zo makkelijk geweest! Wil jij weten hoe je moet flirten in GIFjes? Kijkt u maar mee.

« Hoi knapperd.. »

giphy (21)

« Hé cutie »

giphy (20)

« Ik vind jou leuk »

giphy (22)

« Je laat me blozen »

« Wil jij met mij op date? »

giphy (30)

« Oké, vooruit dan maar.. »

« Bereid je voor,
dit is mijn lijf »

« Hou op! Je maakt me
aan het lachen »

« …. »

« …. »

Het vervolg is aan jou!


Waar wacht je nog op? Register

Zij vonden een partner op Lexa.nl

Jouw mooiste verhaal

Vonden jullie elkaar ook op Lexa.nl? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats komen op de site.

Deel jouw verhaal

Ontdek de Lexa Events
Ontdek de Lexa Events
Events

Stem!

Flirten met een collega: ja of nee?

Lexa Events

Laat cookies toe om toegang te krijgen tot de inhoud.
© Up To Date - Lexa

Sluiten X

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden, en om content van sociale platforms in te schakelen inclusief het delen van buttons en uploaden van content. Meer info