Bijeenkomsten Lexa / Home / Technologie / De liefde bedrijven: een playlist
share on facebook

De liefde bedrijven: een playlist

Pexels

Heb jij het ook weleens meegemaakt? Je begint net in de stemming te komen wanneer plots de shuffle-knop toeslaat. Een overgang van de zwoele stemgeluiden van Goldplay naar die ene gouwe ouwe klassieker van The beatles. Iets wat jouw nieuwe liefde misschien niet helemaal kan waarderen. Wil jij de nieuwste sexy hit na de andere horen en de stemming erin houden? Dan is deze lijst zeker wat voor jou!

1. The weeknd – Earned it

Deze hit van de film ’50 shades of grey’ klinkt bij menig persoon bekend in de oren. Niet alleen de film draait grotendeels over seks, ook dit nummer van The Weeknd windt er geen doekjes om.

2. R. Kelly – Ignition (remix)

Dit nummer staat bekend als een echte guilty pleasure. Het wordt gegarandeerd een uitdaging om de heupen stil te houden terwijl je naar deze gouden plaat luistert.

3. Usher – Nice and slow

Nice and Slow’, de titel zegt het natuurlijk al: dit nummer zorgt ervoor dat de stemming wordt gezet en er nog wel even in zal blijven. “We’ll be makin’ love until the sun comes up.” Usher neemt geen blad voor de mond.

4. Chet Faker – No diggity

De beat van dit nummer zorgt ervoor dat de aantrekkingskracht tussen jou en jouw vlam toe zal nemen. De sensuele rauwe stem van Chet Faker zal zeker niet onopgemerkt voorbijkomen.

5. Ginuwine – Pony

Er bestaat een kans dat deze sexy hit jouw vlam’s innerlijke Magic Mike tot uiting zal brengen. Channing Tatum, maak je borst maar nat!

6. Marvin Gaye – Let’s get it on

Welke artiest mag absoluut niet ontbreken in deze playlist? Marvin Gaye natuurlijk. De koning van de sexy nummers. Bevalt ‘let’s get it on’ niet zo? Dan kun je altijd nog het nummer ‘Sexual healing’ proberen.

7. Alt-J – Tesselate

Voor veel mensen is dit nummer misschien onbekend, maar dit geeft jou en jouw vlam eventjes de tijd om de volle aandacht op elkaar te vestigen.

8. Pretty Ricky – Grind with me

Ook dit nummer behoort thuis in de guilty pleasures. Pretty Ricky weet, net als R. Kelly, de juiste noten te raken om de juiste toon te zetten.  

9. The Weeknd – The Hills

The Weeknd mag zichzelf nu officieel een sexy artiest noemen. ‘Earned it’ en ‘The Hills’ geven deze lijst de kwaliteit die jouw playlist nodig heeft.

10. Robin Thicke – Lost without you

Robin Thicke, de betrouwbare hond waar jij jouw avontuur mee afsluit. Een hit die jouw lover nog even dat extra speciale gevoel geeft.


Waar wacht je nog op? Register

Zij vonden een partner op Lexa.nl

Jouw mooiste verhaal

Vonden jullie elkaar ook op Lexa.nl? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats komen op de site.

Deel jouw verhaal

Ontdek de Lexa Events
Ontdek de Lexa Events
Events

Stem!

Flirten met een collega: ja of nee?

Lexa Events

Laat cookies toe om toegang te krijgen tot de inhoud.
© Up To Date - Lexa

Sluiten X

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden, en om content van sociale platforms in te schakelen inclusief het delen van buttons en uploaden van content. Meer info