Bijeenkomsten Lexa / Home / Technologie / 5 apps voor een zomer vol plezier!
share on facebook

5 apps voor een zomer vol plezier!

Getty Images

We willen continu met elkaar in contact zijn, de grappigste foto’s versturen en virtueel klagen over het weer. Een screenshot van buienradar kan zorgen voor een donkere wolk boven je hoofd of een fruitige cocktail op het terras. Hou jij niet van wisselvallige wispelturigheid? Download dan nu deze 5 apps voor een zomer vol plezier. Geen lach verdwijnt wanneer het wolkje verschijnt!

1. Pokémon GO

De nieuwe hype van 2016 waar heel de wereld van op de kop staat is Pokémon GO. Dit spel maakt van jou een ware Pokémontrainer die stad en land af moet reizen om de beste Pokémons te vangen. Met deze leuke app kun jij een hoop plezier beleven. Misschien kun je ondertussen jagen op leuke mannen of vrouwen? Catch that Crush!

2. Snapchat

Met deze handige app blijf je in contact met jouw vrienden, familie, Beyoncé, Adele, BBC news, Justin Bieber, de knappe buurjongen en de schattige barvrouw ! Je kunt mensen volgen, bevrienden en gekke foto’s met gestoorde filters sturen. Een foto met zes onderkinnen stuur je naar je beste vriendin en een foto met een filter waardoor het lijkt dat jij 3 weken op het strand hebt gelegen, stuur je natuurlijk naar jouw crush! Hopelijk niet andersom!

3. Prisma

Kun je geen genoeg krijgen van filters? Dan word jij hoogstwaarschijnlijk dolenthousiast van de kunstzinnige app Prisma. Met Prisma kun je foto’s bewerken met speciale filters. Dit zijn echter geen filters zoals je die kent van Instagram of snapchat, maar filters die van jouw foto een prachtig kunstwerk maken. Wil je creatief zijn op een date? Schilder er dan op los met Prisma!

4. Waar’s m’n tent?

Tja, het overkomt de beste wel eens. Daar sta je dan midden op de camping van Lowlands. Elke tent lijkt op die van jou, maar geen enkele blijkt van jou te zijn. Deze simpele app leidt de weg in het doolhof van scheerlijnen naar je tijdelijke slaapplek op het festival, in de natuur of op de familiecamping in Frankrijk. Als je toch bezig bent, kun je net zo goed direct naar de tent van jouw crush afdwalen.

5. Room for Thought

Elke dag één foto, 365 dagen lang. Met de Room for Thought-app maak je een persoonlijk en tegelijkertijd ‘toevallig’ fotodagboek van jouw leven. Op een willekeurig moment op de dag zal de applicatie een melding geven dat je een foto moet maken voor in je dagboek. Je hebt vervolgens een aantal seconden om een foto te maken, en die foto wordt het. Een hele leuke manier om een beeld te krijgen van jouw fantastische zomer! Nu kan jouw crush geen nee zeggen tegen die verplichte selfies. Dit keer kan het niet anders..


Waar wacht je nog op? Register

Zij vonden een partner op Lexa.nl

Jouw mooiste verhaal

Vonden jullie elkaar ook op Lexa.nl? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats komen op de site.

Deel jouw verhaal

Ontdek de Lexa Events
Ontdek de Lexa Events
Events

Stem!

Flirten met een collega: ja of nee?

Lexa Events

Laat cookies toe om toegang te krijgen tot de inhoud.
© Up To Date - Lexa

Sluiten X

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden, en om content van sociale platforms in te schakelen inclusief het delen van buttons en uploaden van content. Meer info